SPARQ Horeca Uitzendbureau

Ik leer elke dag nieuwe dingen!

Ik ben al jaren een vaste kracht via Mailprofs. In het verleden ben ik ook bij andere bureaus werkzaam geweest, maar ik kwam altijd weer bij Mailprofs uit. De voornaamste reden dat ik zo blij ben met Mailprofs, is dat zij als intermediar met mij altijd goede en duidelijke afspraken maken. Dat geeft ruimte en flexibiliteit van beide kanten.

Soms vragen de mensen waar ik tijdelijk werkzaam ben of ik wel altijd voldoende aan het werk ben. Ik zeg dan altijd met een lach; ”Jazeker, Mailprofs houd mij voortdurend aan het werk met verschillende opdrachten, ik zit nooit een dag thuis!’

Als print operateur werk ik bij de meeste bedrijven in een teamverband, of nauw samen met diverse afdelingen. In de repro moet je dan ook met regelmaat zelfstandig kunnen werken en sta je er alleen voor. Dat geeft mij weer een impuls van vertrouwen dat ik het alleen aankan. Mailprofs neemt ook geregeld contact met mij en de werkgever op om te kijken of alles goed gaat.

Een van de leukste punten is dat ze mij plaatsen bij verschillende bedrijven, soms voor een korte en vaak voor een langere periode. Bij al deze bedrijven leer ik voortdurend nieuwe zaken en dat staat weer erg goed op mijn CV.

 

Fred Hankers, Print Operateur, post en archief