Wij zijn op zoek naar

Administratief medewerker m/v Allison Transmission Europe in Sliedrecht

Wil jij je beste Engels graag laten zien op je werk? Ben je een administratieve duizendpoot? Mooi! Hebben we iets leuks voor je!

Wat bieden wij jou
  • €12 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato
  • Dynamische trainingen via SPARQ
  • 17 uur per week, vaste dagen
  • 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Jij krijgt energie van het ondersteunen van je collega's. Je bent administratief goed onderlegd en hebt ook administratieve werkervaring.

  • Beheersing van de Engelse taal is heel belangrijk. Voertaal intern is voornamelijk in het Engels. Er zijn veel internationale werknemers op de locatie in Sliedrecht.
Wat ga je doen

Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen, bijvoorbeeld bij de facturatie en het scannen van documenten. Je doet bestellingen en beheert de pool-auto's. Zo zorg je ervoor dat er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de huismeester over werkzaamheden en onderhoud aan het pand.

Je werkplek is achter de receptie. Doordat er op deze locatie weinig bezoek komt en er weinig telefoonverkeer is kun je je collega's goed ondersteunen.

  • Je werkdagen zijn op woensdag en vrijdag.
  • De werktijden zijn van 8.30 - 17.00 uur
Waar ga je werken

Je gaat dus werken in Sliedrecht en wel bij Allison Transmission Europe B.V. Een internationaal bedrijf, dat gespecialiseerd is in import, export en assemblage van transmissies. De cultuur intern is informeel.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op! Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Sliedrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Liesbeth Wijnstroom
Tel: 06-57591206
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:471084242
Solliciteren

Anderen bekeken ook