Wij zijn op zoek naar

Backoffice medewerker bij Xpert Clinics Oogzorg in Zeist

Kijk dit! Wil jij onderdeel zijn van een team met ambitie en de drive om de beste patiëntenzorg te leveren. Heb je zin in een nieuwe uitdaging als backoffice medewerker? Waar je je verder kan blijven ontwikkelen en door groeien? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • €2.087 - €3.108 bruto
  • Goed bereikbaar met OV en gratis parkeren!
  • 25 vakantiedagen
  • Mogelijkheid om direct in dienst te komen!
  • 24 - 40 uur
  • 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Naast telefonie en administratie voorzie jij als ervaren backoffice medewerker elke bezoeker graag van een warm welkom! Jij bent niet bang voor een beetje afwisseling van een mailtje naar een telefoontje. Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is goed. Jij bent een echte teamplayer. Je voelt je op je gemak in een informele en ongedwongen sfeer.

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met MS-Office programma’s, zoals Word, Excel en Outlook
  • Een medische achtergrond dat is mooi meegenomen het is geen must
Wat ga je doen

Jij ontvangt iedereen met jouw glimlach. Wanneer de telefoon gaat, zorg jij als ervaren telefoniste ervoor dat degene aan de andere kant van de lijn zich gehoord en geholpen voelt. Even een e-mail wegtikken, een afspraak plannen of bevestigen een brochure versturen. Jij doet dat allemaal met gemak. Samen met je collega's vormen jullie een gezellig en hardwerkend team. Waar de patiënt altijd op nummer één staat.

Waar ga je werken

Bij Xpert Clinics Oogzorg in Zeist.

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden onder andere pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Zeist

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:557312
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook