Even kennismaken: dit is Laura Rebergen

Hi Laura! We zijn benieuwd! Wie ben je, wat doe je en hoe lang werk je al bij SPARQ?
Hoi! Ik ben Laura Rebergen, ik woon in Oosterbeek samen met Patrick & Sam. Ik werk nu al weer 8 jaar voor SPARQ. In de functie van operationeel manager stuur ik het Noorden van het land aan wat ook gelijk de helft van het land is. Mijn collega Agnes Pols is verantwoordelijk voor het Zuiden. Daarnaast stuur ik het recruitmentteam aan. Zij werken landelijk. Verder ben ik verantwoordelijk voor de grote landelijke klanten van SPARQ, dat doe ik uiteraard samen met mijn collega's.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij SPARQ?
Het allerleukste vind ik mijn collega's waarmee ik samenwerk en ik ga graag naar klanten waar ik regelmatig talenten van ons ontmoet op de werkvloer. SPARQ is een special label van Tempo Team en de naam zegt het al: alles wat we doen is speciaal! Wij mogen voor mooie grote bedrijven in Nederland het ontvangst verzorgen en dat is het mooiste wat er is!!

Wat weet stiekem niemand van jou?
Ik dacht gelijk aan dat ik fan ben van de Mc Donalds. Alleen toen dacht ik dat weten de meeste mensen inmiddels wel! Ik denk dat maar weinig mensen weten dat ik heel graag inde tuin werk.

Aan welke collega geef je het stokje door en wat wil je graag van hem of haar weten?
Aan Cynthia Symons. Ik denk dat ik al heel veel van haar weet, dus ik laat me graag verrassen!