In the spotlight: Christina Sitanala

Sinds ruim een half jaar is Christina werkzaam bij SPARQ als ambulant receptioniste, telefoniste en frontoffice medewerker. Omdat ze werkzaam is als ambulant werkt ze bij verschillende bedrijven. In dit interview vertelt ze meer over wat ze doet en wat haar werk zo leuk maakt!

Hoelang werk je voor SPARQ? 
Hoi! Ik ben Christina Sitanala en vanaf mei begin dit jaar werk ik als Ambulant receptioniste/telefoniste/frontoffice bij SPARQ


Bij welke klanten ben je allemaal werkzaam?
Als Ambulant ben ik op meerdere locaties te vinden, dus heb je even? Haha! Ik werk bij Antea, Arcadis, Artez, Deloitte, Easy Liften, Enexiss, GGZ Nederland, Kadans, Kadaster en T-Systems. 


Wat maakt jouw werk zo bijzonder?
Ieder dag is anders en ieder dag is weer een nieuwe uitdaging. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen bedrijfscultuur, het ene bedrijf is bijvoorbeeld heel formeel, het andere bedrijf heel informeel. De afwisseling vind ik heel erg leuk. Ik zie het alsof ik iedere dag weer een cadeautje open mag doen. Lekker crossen door de regio's in mijn SPARQ-auto. Super leuk om zo een visitekaartje te mogen zijn, en dat ik dat ook bij iedere klant mag achterlaten. Ik vind het heel fijn als we beiden de werkdag af mogen sluiten met voldoening, een knipoog en een lach.

Wat is het leukste of gekste wat je tot nu hebt meegemaakt op locatie?
Eerlijk gezegd maak ik elke dag wel wat leuks of mafs mee! 

We zijn laatst met collega’s van T-Systems naar Tina Turner Musical geweest en ook nog eens als V.I.P. Dat was onwijs leuk en ook leuk om je collega’s te ontmoeten die op de andere vestiging werken. 

Of mijn eerste dag bij een nieuwe klant, op een warme zomerdag op kantoor met collega’s en de financieel directeur van het bedrijf. De financieel directeur trok zijn schoenen ineens uit, nou je snapt denk ik wel wat voor gezicht ik had getrokken. Zo van …huh? De collega’s en de financieel directeur kwamen in een soort van slappe lach. Ik was nog helemaal flabbergasted, zie je het voor je? Haha.! Toen zeiden mijn collega’s : ohhh.. dat is gewoon hier hoor. De financieel directeur trok zijn schoenen weer aan en verliet het kantoorpand. 

Even later kwam hij weer terug met een doos ijsjes, waarop hij zei: "ik trakteer vandaag op ijsjes voor ons allemaal en Christina dan kan jij van je schrik bekomen. Doe maar net of je thuis bent hoor. Welkom!" Nou ja, geschrokken was ik niet.. maar was wel flabbergasted en ik moest er ook onwijs erom lachen. Wat een eerste dag! Om nooit te vergeten haha! 
 

Wat is jou guilty pleasure? 
Chocola en ijs (geen waterijs) daar kan jij mij in de nacht ervoor wakker maken!

Wat staat er op je bucketlist?
Ik heb eigenlijk al onwijs veel gereist en gezien van de wereld met mijn vorige baan. Ik wil wel nog een keer graag backpacken door Cambodja om daar de tempels te bezoeken. Ik ben namelijk gek op geschiedenis en cultuur. Ik heb daarnaast projecten lopen in Indonesië (Ambon). Een weeshuis bouwen en opzetten, dat is mijn grootste wens. 

Waar ben je meest trots op? 
Op mijn kinderen, kleinkinderen en op mezelf. Ik ben trots op hoe we er na een moeilijke tijd voor staan. Positief en met volle moed vooruit met een knipoog en een lach. 

Wat zou je vaker willen doen?
Quality-time met mijn kinderen en familie. En muziek maken, maar dat komt wel. 

Welk talent zou jij graag willen hebben?
Ik ben gezegend en blij met de talenten die heb!

Ik wens een ieder, fijne warme feestdagen met jullie vrienden en dierbaren toe en een goed, succesvol en gezond 2023 toe!  En wie weet zien we elkaar of werken samen in het nieuwe jaar!