Medewerker in de spotlight: Martine van Sebille

Persoonlijk contact, daar houden we van bij SPARQ! Sinds corona halverwege maart ons land op z’n kop zette is persoonlijk contact houden soms best wel een uitdaging. Gelukkig komen we digitaal inmiddels ook redelijk ver. In dit blog leren jullie onze collega Martine van Sebille wat beter kennen! Benieuwd hoe zij deze gekke tijd ervaart? Lees dan vooral verder!

Hoi Martine! Wat leuk om jou beter te leren kennen. Vertel! Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben dus Martine ;), 44 jaar en sinds 2,5 jaar woonachtig in Naaldwijk, samen met mijn zoontje Sil. Een heerlijke kleuter van vijf jaar.

Hoelang werk je al bij SPARQ? En wat houdt jouw functie precies in?
In april 2007 ben ik begonnen bij SPARQ en inmiddels heb ik in verschillende functies binnen de organisatie gewerkt. Sinds vier jaar in de functie van recruiter, de leukste functie tot nu toe! Iedere dag leuke enthousiaste mensen mogen spreken, die gemotiveerd zijn om het verschil te kunnen maken voor ons en onze klanten, iedere dag weer!

Waarom is het leuk om voor SPARQ te werken?
Voor SPARQ werken vind ik leuk door de gezellige collega’s, en de doelgroep van SPARQ spreekt mij erg aan. Het werken in een zakelijke en tegelijk dienstverlenende branche vind ik leuk. In alles binnen SPARQ staat de gastvrijheid centraal.

COVID-19 heeft veel invloed op iedereen. Hoe heb jij dit ervaren tijdens je werk? Veranderde er veel in jouw takenpakket?
Er veranderde enorm veel! Het werk liep terug, bedrijven gingen sluiten, waardoor onze medewerkers thuis kwamen te zitten, laat staan dat er nieuwe vacatures binnen kwamen.

Om die reden werd ik gevraagd om binnen de organisatie een andere functie te vervullen. Omdat wij onderdeel zijn van de Randstad Groep (Randstad, Tempo-Team, Yacht) was er op verschillende onderdelen hulp nodig, zo ook bij Webcare. Het afgelopen half jaar ben ik dan ook - met veel plezier - werkzaam geweest op deze afdeling. Deze afdeling heeft onder andere het beheer van de social media kanalen onder zich en de algemene mailboxen van deze drie labels. Maar… sinds deze maand ben ik terug op mijn vertrouwde honk en dat voelt goed!

Wat is jouw ultieme droom voor de toekomst?
Mijn droom voor de toekomst is natuurlijk om een bijdrage te mogen blijven leveren aan SPARQ. Privé is dat om samen met mijn zoontje de wereld te gaan ontdekken en hoop ik een zelfbewust, lief(hebbend) en gelukkige jongen af te leveren aan de maatschappij :)

Tot slot, wat wil jij iedereen die dit leest graag meegeven?
Wees lief voor jezelf en elkaar!