Wij zijn op zoek naar

Facilitair coördinator Gemeente in Brabant

De officiële functietitel is Coördinator Facilitair team. Alhoewel 'redder in nood' meer passend zou zijn. ;) Een lift valt uit. Jij schiet te hulp! Iemand heeft problemen met het opstarten van zijn presentatie... Kijk, daar ben jij alweer! Lijkt jou deze rol van 'redder' wel iets? Mooi, lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • €16-€17 per uur
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Tijdelijk, zwangerschapsverlof
  • 24 - 32 uur per week
Wie ben jij

Je bent een facilitair coördinator, die makkelijk in een team kan bijspringen gedurende een zwangerschapsverlof. Je pakt dingen snel op en bent zo gemakkelijk in de omgang dat je het team zó draaiende houdt.

Doordat jij goed door kunt vragen kom je al snel tot de kern. Hierdoor kun je de klant nog gerichter en/of sneller helpen! Super fijn voor iedereen!

Daarnaast ben je geduldig en laat jij je niet snel van je stuk brengen!

Wat ga je doen

Met je team help je de medewerkers van deze gemeente vooruit! Zij weten jullie te vinden wanneer zij vastlopen op praktisch gebied, waarbij jij ze kunt helpen op facilitair gebied. Je pakt dit zelf op of schakelt een specialist in, zoals een ICT-specialist.
Daarna verzeker je jezelf van dat alles goed is verlopen en dat de klant naar tevredenheid is geholpen. Is voor jou en je team natuurlijk ook een lekker gevoel!

Waar ga je werken

Bij een gemeente. In het zuiden van Brabant. Onder Eindhoven.

  • De functie tijdelijk ter vervanging van een zwangerschapsverlof.
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Bladel

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marlon Peters
Tel: 06-83011851
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:544211
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook