Wij zijn op zoek naar

Facilitair medewerker m/v Amsterdam

Ben je handig en servicegericht? Zoek jij een flexibele baan als facilitair medewerker? Bel me dan om te kijken naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou
  • Een marktconform salaris
  • Werken bij diverse opdrachtgevers
  • Flexibiliteit
  • Trainingen en cursussen volgen via SPARQ
Wie ben jij

Jij vindt het leuk om als facilitair medewerker aan de slag te gaan. Gezien het een flexibele baan is, is het perfect te combineren met bijvoorbeeld een studie, onderneming of nevenactiviteiten!

Het is een functie waarbij je tussen de 8 en 40 uur per periode wordt ingezet. Dit zal bij verschillende klanten zijn in en rondom Amsterdam. In deze functie ben jij de vaste vervanger als de facilitair medewerker of huismeester van het bedrijf ziek is of met verlof is. Echt een flexibele baan waarbij je diverse bedrijven beter leert kennen.

Voor sommige locaties is een rijbewijs verplicht. Je mag ook reageren als je niet in het bezit bent van een rijbewijs, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat ga je doen

Je hebt een divers takenpakket. Bij elke klus is er genoeg te doen!
Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

  • Het gebruiksklaar maken van ruimtes, zoals het inrichten van vergaderruimtes
  • Eenvoudige administratieve werkzaamheden in een Facilitair Management Informatie Systeem
  • Voorraad beheer en postverwerking
  • Uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden, zoals het oplossen van (technische) storingen en eenvoudige reparaties
Waar ga je werken

Je gaat werken op oproepbasis. Dit betekent dat je flexibel beschikbaar bent voor werk. Elke klus is weer anders, maar bovendien erg leuk! De ene keer is het een opdracht voor een paar dagen en de andere keer voor slechts een dag. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid plannen we je in.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op! Ik sta je graag te woord!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Terri Berghege
Tel: 06-82549419
E-mail: recruimtent@sparq.nl
Vacature ID:459663448
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook