Wij zijn op zoek naar

Facilitair Medewerker m/v regio Rotterdam / Den Haag / Leiden

Ben je handig en heb je ervaring als facilitair medewerker? Ben je met name in de vakanties beschikbaar en daarnaast flexibel inzetbaar? Mooi! Dan zou dit iets voor je kunnen zijn. Je werkt op oproepbasis.

Wat bieden wij jou
  • €11,50 - €12,50 bruto per uur
  • Dynamische trainingen via SPARQ
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Je vindt het leuk om als facilitair medewerker aan de slag te gaan. Het is een flexibele baan, die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een studie, onderneming of nevenactiviteiten!

Het is een functie waarbij je tussen de 8 en 20 uur per periode wordt ingezet. Dit zal bij verschillende klanten zijn rondom Rotterdam, Den Haag of Leiden. In deze functie ben jij de vaste vervanger als de facilitair medewerker of huismeester van het bedrijf ziek is of met verlof. Echt een flexibele baan waarbij je diverse bedrijven beter leert kennen.

Voor de flexibiliteit is het handig als je een rijbewijs hebt.

Wat ga je doen

Je hebt een divers takenpakket. Bij elke klus is er genoeg te doen!
Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

  • Het gebruiksklaar maken van ruimtes, zoals het inrichten van vergaderruimtes
  • Eenvoudige administratieve werkzaamheden in een Facilitair Management Informatie Systeem
  • Voorraad beheer en postverwerking
  • Uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden, zoals het oplossen van (technische) storingen en eenvoudige reparaties
Waar ga je werken

Waar niet? ;)
Je gaat werken op oproepbasis. Dit betekent dat je flexibel beschikbaar bent voor werk. Elke klus is weer anders, maar bovendien erg leuk! De ene keer is het een opdracht voor een paar dagen en de andere keer voor slechts een dag. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid plannen we je in.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Loes van der Bol
Tel: 06-57876211
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:462974252
Solliciteren

Anderen bekeken ook