Wij zijn op zoek naar

Facilitair medewerker m/v regio Utrecht/Amsterdam

Wil jij deel uit maken van de SPARQ Pool facilitair medewerkers? Zoek jij een flexibele baan voor een langere periode? Mooi! Dan zou deze vacature wel iets voor jou kunnen zijn!

Wat bieden wij jou
  • € 12,00 - € 13,00 bruto per uur
  • Met urengarantie van max 30 uur per week!
  • Je wordt ingewerkt op meerdere locaties!
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
Wie ben jij

Ben jij een handig en behulpzaam persoon? Je gaat bij toonaangevende bedrijven in de omgeving van Amsterdam en Utrecht, aan de slag als huismeester, facilitair medewerker. Je werkt met name doordeweeks, soms ook een avonddienst of op zaterdag.

Wat ga je doen

Als huismeester loop je met een facilitair oog door het pand heen. Jouw handigheid helpt je met allerlei klussen. Daarnaast ben je facilitair aanspreekpunt voor bezoekers en de medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitgifte van sleutels, gereedschap en/of het klaarzetten van audiovisueel apparatuur.

Waar ga je werken

We kunnen een urengarantie bieden voor maximaal 30 uur per week!

  • SPARQ is gespecialiseerd op gebied van facility en hospitality. Wil je meer weten, bel mij gerust voor de mogelijkheden!
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 0623186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:513196
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook