Wij zijn op zoek naar

Facilitair medewerker Rabobank

Als facilitair medewerker bij de Rabobank ben jij hét aanspreekpunt! Bij de servicedesk staat de interne klant namelijk centraal. Jij kan makkelijk communiceren, je vindt het leuk om met iedereen in contact te zijn en je bent stressbestendig. Ook ben jij als facilitair medewerker natuurlijk klant- en oplossingsgericht.

Denk je in mogelijkheden en uitdagingen? Mooi! Lees dan snel verder want wie weet bij jij onze facilitair medewerker bij de Rabobank in Utrecht!

Wat bieden wij jou
  • € 13,50 - € 14,00 per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Afwisselende, leuke job bij de Rabobank
  • Naast het centraal station reiskostenvergoeding
  • Dynamische en online trainingen via SPARQ
Wie ben jij

Als facilitair medewerker heb jij affiniteit met facilitair werk. Bij voorkeur heb jij een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Hotel- of Facilitair management.

Je denkt in mogelijkheden en uitdagingen. Kan je niet direct antwoord geven op een vraag? Dan ga je dit intern na en ondertussen houdt je de klant op de hoogte van je vorderingen. Kortom; je kunt goed en snel schakelen.

Ook ben jij als facilitair medewerker communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Je komt tot je recht wanneer je zelfstandig en doortastend mag werken. Zoiets als alle markten thuis zijn? Jazeker, dat ben jij!

  • Je gaat werken met met een FMIS systeem. Het is een pré als je bekend bent met Planon, Axxerion of Topdesk en leveranciersmanagement.
Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor alle back-office werkzaamheden. Je bent het facilitaire kloppende hart van het bedrijf. Een toffe job!

Waar ga je werken

Je gaat werken voor Rabobank Nederland op het hoofdkantoor aan de Croeselaan in Utrecht. Direct naast het station gelegen.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan gelijk! Via de knop 'Solliciteren' !
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat jij straks bij jouw sollicitatie op het platform van Tempoteam terecht komt. Maar jij gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Chantal Eijkens
Tel: 06 - 22957690
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:553149
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook