Wij zijn op zoek naar

Facility Medewerker (beheerder m/v)

Wil jij deel uit maken van een dynamische organisatie, die altijd 'aan' staat? Sta jij je mannetje en ben je handig en flexibel om overdag, avonden en op zaterdag te werken? Mooi! Dan zou deze baan wel iets voor jou kunnen zijn!

Wat bieden wij jou
  • € 11-€12 euro bruto per uur
  • Mogelijkheden om trainingen via SPARQ te volgen!
  • Toeslaguren: Na 18.00 uur 130% Zaterdag 150%
  • Dynamische functie in Utrecht!
Wie ben jij

Ben jij een handig en behulpzaam persoon? Wil jij je facilitair inzetten voor de studenten en leerkrachten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht? Super leuk, want dan zoeken wij jou!
Je kunt bij deze dynamische organisatie namelijk aan de slag als facilitair medewerker m/v, met name in de avonden en zaterdagen, maar ook overdag! De werktijden zijn variërend tussen 08.00 en 22.30 uur en zaterdag overdag (8.00 - 17.00 uur)

  • In het bezit van rijbewijs is een pre (evt inzetbaarheid andere klanten)
Wat ga je doen

Als huismeester loop je met een facilitair oog door het pand heen. Indien nodig neem je het initiatief voor het verwisselen van een lampje en het aandraaien van schroefje. Dit kun jij prima met je twee rechterhanden. Daarnaast ben je facilitair aanspreekpunt voor de studenten en leraren van de HKU en beantwoord je hun vragen. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitgifte van sleutels en gereedschap. Het werken met studenten zorgt er ook voor dat je hen misschien even aan moet spreken op hun gedrag. Dat je communicatief vaardig en sociaal bent is dus belangrijk. ;)

Waar ga je werken

Binnen de HKU heb je veel contact met leraren en studenten.
We werken niet met een vast rooster en/of een bepaald aantal uren per week. Het is dus echt belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent op meerdere avonden per week en zaterdagen. Je ontvangt een contract voor 120 uur per 4 weken.
De locaties zijn in het centrum van Utrecht en goed met het openbaar vervoer bereikbaar.
Het gaat om verschillende locaties, zoals Oudenoord, Conservatorium, Theater en Pastoefabriek.

Sollicitatie

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op! Ik sta je graag te woord!
Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag .

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Chantal Eijkens
Tel: 06-22957690
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:444642915
Solliciteren

Anderen bekeken ook