Wij zijn op zoek naar

Front Office Coördinator bij Easyfairs in Gorinchem

Vanaf 1 september zoeken wij jou als Front Office Coördinator bij Easyfairs in Gorinchem! Één van de grootste en leukste beursorganisatoren van Nederland! Meer te weten komen over jouw nieuwe baan? Lees dan gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • € 2.500 - € 3.000 bruto per maand
  • Vanaf 01/09 direct in dienst bij Easyfairs!
  • Een informele en fijne werksfeer
  • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur
  • Prima reiskostenregeling
  • 32-38 uur werk
Wie ben jij

Jij bent de sturende kracht van het Front Office team, een geboren teamleider die stevig in zijn schoenen staat. Jij hebt een passie voor hospitality en maakt graag het verschil voor de gasten en collega’s van EasyFairs! Dat gaat jouw makkelijk af, want jij hebt al ervaring in een soortgelijke functie. Met jouw communicatieve en coördinerende vaardigheden zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

  • Jij hebt affiniteit met de evenementensector en bent flexibel in werktijden entaken
  • Jij hebt goede kennis van MS Office
  • Jij spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
Wat ga je doen

Jij maakt de werkroosters voor jouw team en houdt het overzicht over verschillende office management taken. Ook speel jij een belangrijke rol in de voorbereiding van iedere beurs. Jij hebt veel afwisseling in jouw werkzaamheden en jij werkt samen met de verschillende operationele en commerciële afdelingen. Dit alles voer jij uit in een gezellig team met enthousiaste collega’s!

Waar ga je werken

Bij Easyfairs in Gorinchem, één van de grootste en leukste beursorganisatoren van Nederland.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door jouw cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Gorinchem

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06 10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:500581240
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook