Wij zijn op zoek naar

Frontoffice medewerker bij Beeld & Geluid Hilversum

Op zoek naar een leuke baan als frontoffice medewerker? Dan zit je hier goed! Beeld & Geluid heeft de ambitie om binnen Europa toonaangevend te zijn als verrassend levendig archief - en museale instelling en alle gasten mee te nemen in een verwachting overtreffende, gastgerichte Beeld & Geluid beleving. Voor de afdeling verwennen zoeken ze jou als frontoffice medewerker voor 3 a 4 dagdelen.

Wat bieden wij jou
  • 3/4 dagdelen, ochtend of middag
  • Leuke job in het hart van de Nederlandse media!
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • €2.217 bruto
Wie ben jij

Jij bent van nature een gastvrouw/ -heer. Wie de gasten ook zijn, zij voelen zich welkom door jou. Dit komt omdat jij weet in te schatten hoe je gasten benadert. Informeel of formeel. Jij bent altijd hartelijk, actief en behulpzaam.

  • Flexibele beschikbaarheid van 3 à 4 dagdelen
  • Ochtenddiensten (8.00-13.00 uur) of middagdiensten (12.30-17.00 uur) en misschien in een later stadium ook in het weekend
  • Je hebt ervaring binnen de hospitality branche
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Je werkt aan de balie en ontvangt bezoekers (bezoekers voor het museum, voor medewerkers, voor een event, etc). Ook sta je mensen telefonisch te woord. Het is een plek waar straks honderden bezoekers langskomen. Je bent de spin in het web. Even bijspringen in de shop? Leuk! Zie je iemand zoeken? Dan zie je dat en zorg je ervoor dat de bezoeker wordt geholpen. Je voelt je verantwoordelijk en kan je snel inleven in een situatie. Dat doe je graag. Iedereen herkent in jou ‘de rots in de branding’.

Waar ga je werken

Beeld & Geluid is een veelzijdige en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling in een voornamelijk informele sfeer. Zij streven er naar een diverse en inclusieve organisatie te zijn.

Sollicitatie

Is dit jouw droombaan? Kun je niet wachten om hier te werken? Reageer dan snel!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Hilversum

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:557397
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook