Wij zijn op zoek naar

Fulltime receptionist in Bunnik

Kom jij uit een servicegerichte functie en houd jij van contact hebben met mensen? Nou, dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk een fulltime receptionist voor dit gave hoofdkantoor in Bunnik. Jij wordt als receptioniste hét eerste aanspreekpunt voor alle collega's, gasten en bezoekers! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder wat deze functie van receptionist verder inhoudt.

Wat bieden wij jou
  • Fulltime (40 uur)
  • Gezellige en uitgebreide lunch op kantoor!
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Fysieke en digitale trainingen volgen via SPARQ!
  • Informele en gezellige sfeer met oog voor elkaar
Wie ben jij

Iedereen kent jou als een warme en vriendelijke persoonlijkheid. Die gastvrije skills gooi jij als receptionist graag in de strijd om iedereen een zo warm mogelijk welkom te geven. Door jouw proactieve houding is het ook geen probleem om op mensen af te stappen en zo nieuwe mensen te leren kennen.

Het is voor jou als receptionist geen probleem om meerdere ballen in de lucht te houden. Een groep die een training komt volgen verwelkomen terwijl de telefoon gaat? Geen probleem! Door het stellen van prioriteiten en een grote glimlach komt bij jou altijd alles goed.

Last but not least; flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend. De werkdag start namelijk om 8.00 uur en je kan 2 dagen per week gevraagd worden in de avonden te werken.

Wat ga je doen

Als receptionist ben je voor deze locatie een echte spin in het web! Iedereen komt het gebouw binnen via de receptie. Je hebt dus een echte gastvrouw rol om iedereen een warm welkom te geven. Collega's komen soms een praatje maken terwijl leveranciers of bezoekers komen voor een afspraak.

Er zijn natuurlijk meer werkzaamheden die bij de functie van receptionist horen. Een voorbeeld hiervan is het behandelen van alle binnenkomende telefoongesprekken. Sommige vragen kan je wellicht zelf beantwoorden, maar je zult ook veel moeten vragen en juist doorverbinden. Zo ben jij als receptionist een hele belangrijke schakel tussen klanten en medewerkers!

Verder zijn er administratieve taken zoals bijvoorbeeld agendabeheer, bestellingen verwerken, mails beantwoorden en postverzorging. Daarnaast help je bij het klaarzetten van de lunch (die je ook zelf mag nuttigen!) en het bijvullen van de ijskasten, koffieautomaten en de fruitschalen.

  • Elke dag een uitgebreide lunch op kantoor!
Waar ga je werken

We zoeken een receptioniste voor dit hoofdkantoor in Bunnik! Een plek waar gezelligheid en een goede sfeer erg belangrijk is. Er is elke maand bijvoorbeeld een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ hoor ;-)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Bunnik

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: lisanne.groeneveld@sparq.nl
Referentie:565479
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook