Wij zijn op zoek naar

Fulltime servicedeskmedewerker De Meern

Ben jij administratief vaardig en heb jij affiniteit met een facilitaire functie? Stop dan met wat je aan het doen bent en bekijk snel deze vacature! Wij zoeken namelijk een servicedeskmedewerker! Meer weten? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
 • 32-40 uur
 • 25 vakantiedagen (naar rato) en 8,33% vakantiegeld
 • Fysieke en/of digitale trainingen volgen via SPARQ
 • Combineren van werken op kantoor en thuis!
 • 13-14 euro bruto per uur
Wie ben jij

Allereerst ben jij als servicedeskmedewerker vaardig achter de computer en snapt als geen ander het belang van (goede) communicatie. Dat vinden wij erg belangrijk alle facilitaire meldingen bij jou en je collega's binnen komen. Dit kan via telefoon, mail, chats etc. Jij bent hierin de schakel die de klant/ locatie goed op de hoogte houdt van vorderingen. Hierbij is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

 • Administratief vaardig
 • Sterke communicatieve skills
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift
 • Beheersing Engelse taal
Wat ga je doen

Als servicedeskmedewerker biedt jij ondersteuning aan de algehele dienstverlening van deze klant. Je komt terecht in een team met 5 anderen.

Maandag tot en met woensdag werk je vanuit het kantoor in De Meern. Op donderdag en vrijdag is er de mogelijkheid om te werken vanuit huis of een andere locatie. Zowel 32 als 40 uur is beide bespreekbaar.

Hoe ziet een werkdag als servicedeskmedewerker er precies uit?
Door de dag heen neem je binnenkomende meldingen aan. Deze meldingen verwerk je in het systeem en je houdt goed de status/ vordering van meldingen bij. Je koppelt dit ook terug naar de betrokkene en houdt goed in de gaten of dit in lijn is met de contractafspraken.

Verder zijn er ook extra werkzaamheden die je kunt oppakken. Denk hierbij aan het maken van een (kleine) offerte bij een extra klantvraag, een rapportage of periode overzicht maken e.d.

 • Combineren van werken op kantoor & thuis!
 • 32 of 40 uur werken
Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een grote facilitaire dienstverlener.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur De meern

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:575709
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook