Wij zijn op zoek naar

Gastheer / Gastvrouw Rabobank Croeselaan

Zoek je nou een echt leuke bijbaan? Krijg je energie van het ontvangen van gasten? Lees dan gerust even verder!

Wat bieden wij jou
  • € 11 bruto per uur
  • Hoofdkantoor Rabobank in Utrecht
  • Dynamische trainingen via SPARQ
  • 25 vakantiedagen naar rato
  • 8,33% vakantiegeld
  • Snel starten!
Wie ben jij

Je bent een gastvrouw / gastheer pur sang. Je vindt het fijn om gasten een gastvrij ontvangst te bieden. Daarnaast kun je goed omgaan met verschillende type mensen en beheers je MS Office.

Wat ga je doen

Bij de Rabobank in Utrecht verzorgen we vanuit SPARQ de ontvangst met een team van gastheren en -dames. Jij bent hier onderdeel van en verzorgt een excellente ontvangst van de gasten. Dit doe je van nature met een glimlach. Daarnaast zorg je voor een lekker kopje koffie of thee. Door je mensenkennis kun je goed schakelen tussen de verschillende type gasten. Je blijft het aanspreekpunt totdat de gast is opgehaald door zijn afspraak.

  • De functie is op oproepbasis. Het is belangrijk dat je flexibel bent en niet afhankelijk bent van dit inkomen. Het aantal uren is lastig te voorspellen. Het zou circa 4 uur per week kunnen zijn, maar ook minder of meer.
Waar ga je werken

Op het hoofdkantoor van de Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht! Een locatie naast het Centraal Station van Utrecht, dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nonja Voorhaar
Tel: 06-22422325
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:464278852
Solliciteren

Anderen bekeken ook