Wij zijn op zoek naar

Gastvrouw bij de Rabobank in Utrecht

Welkom bij de Rabobank! Jij bent hier als gastvrouw het visitekaartje en ontvangt gasten en collega's met jouw stralende glimlach. Dit doe jij samen met jouw leuke team! Scrol gauw naar beneden om te zien wat deze baan jou gaat bieden.

Wat bieden wij jou
  • € 2.300,00 per maand op basis van 40 uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • 32-36 urige werkweek
  • Zelfstandige en afwisselende functie
  • Vergroot je kennis met trainingen van SPARQ!
Wie ben jij

Jou lijkt het ontzettend leuk om gastvrouw bij de Rabobank te zijn. Jij ademt gastvrijheid en hebt oog voor wat er allemaal moet gebeuren, pakt dit zelf op en regelt het meteen.

  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Jij hebt kennis van het MS Office pakket
Wat ga je doen

Jouw werkdag als gastvrouw bij de Rabobank begint! Na bijgepraat te hebben met het team, begint jouw dienst. Jij staat paraat voor alle gasten en collega's. Geen enkele binnenkomst gaat aan jou voorbij. Naast dat jij iedereen de weg wijst, los jij via de mail, telefoon of het Facilitair Management Informatie systeem binnen gekomen storingen en meldingen op. Afwisseling in jouw baan, dat is één van de redenen dat het werken voor jou bij de Rabobank zo fijn maakt.

  • Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 17.30 uur
Waar ga je werken

De functie als gastvrouw ga jij uitvoeren bij het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Ideaal, want het kantoor is direct gelegen naast het Centraal Station!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Chantal Eijkens
Tel: 06 22 95 76 90
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:497357526
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook