Wij zijn op zoek naar

Gastvrouw Rabobank

Welkom bij de Rabobank in Utrecht! Jij bent hier als gastvrouw het visitekaartje. De bezoekers voelen zich ontzettend welkom door jou. Jij weet elke dag weer een goede eerste en laatste indruk achter te laten. Voel jij je aangesproken? Wij horen graag wanneer jij het gezellige team van het hoofdkantoor van de Rabobank komt versterken!

Wat bieden wij jou
  • € 12,00
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskosten vergoeding
  • 32-36 uur maandag tot vrijdag
  • Diensten tussen 07.00 en 19.00 uur
Wie ben jij

Jouw luisterend oor, vriendelijkheid en fijne uitstraling komen goed van pas in deze rol als gastvrouw. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, sta jij de bezoekers ook gemakkelijk in het Engels te woord.

  • MS Office vaardigheden;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Wat ga je doen

Voor 32-26 uur ben jij doordeweeks inzetbaar als gastvrouw. Jij zorgt voor een warm ontvangst voor bezoekers en collega's. Daar hoort ook een kop koffie of thee bij. Vragen? Iedereen kan daarmee bij jou terecht, jij bent het aanspreekpunt en visitekaartje.

Waar ga je werken

Bij het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Naast het Centraal Station gelegen!

Sollicitatie

Kan jij niet meer wachten om te beginnen? Dat begrijpen we! Solliciteer snel via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Chantal Eijkens
Tel: 06 - 22957690
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:575054
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook