Wij zijn op zoek naar

Gastvrouw Rabobank Utrecht (oproepbasis)

Wil jij graag op oproepbasis werken? Dat kan nu als gastvrouw bij de Rabobank in Utrecht! Scrol gauw naar beneden om meer te weten te komen over jouw leuke baan bij de Rabobank.

Wat bieden wij jou
  • Werk van maandag tot en met vrijdag
  • Minimaal 6 uur werk, maximaal 40 uur
  • Fijne werkplek in het centrum van Utrecht
  • 25 vakantiedagen 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Jij wilt jouw gastvrijheid graag inzetten als gastvrouw. Jij bent minimaal 6 uur per week beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag. Samen met jouw glimlach, goede kennis van de Engelse taal en MS Office vaardigheden, zorg jij dat iedereen met plezier geholpen wordt!

Wat ga je doen

Jij bent het visitekaartje van de Rabobank in het centrum van Utrecht! Jij zorgt dus dat iedereen met een glimlach wordt ontvangen. Jij voorziet wachtende gasten van een heerlijke bak koffie of thee. Jij bent het aanspreekpunt en wijst iedereen de weg.

  • Jij bent beschikbaar tussen 07.00 en 19.00 uur, van maandag tot en met vrijdag
Waar ga je werken

Bij het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht! Goed te bereiken met het openbaar vervoer want jouw nieuwe baan ligt gelegen naast het Centraal Station van Utrecht.

Sollicitatie

Echt wat voor jou deze baan! Klik dus snel op de knop 'Solliciteren' of stuur jouw cv naar recruitment@sparq.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Chantal Eijkens
Tel: 06 22957690
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:516344707
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook