Wij zijn op zoek naar

Gastvrouw/gastheer Zaandam

Woon je in de regio Zaandam? Ben je parttime beschikbaar? En zou je in vaste dienst willen komen van deze bank? Mooi, lees gauw even verder!

Wat bieden wij jou
  • €12/13 per uur
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Per direct en je kunt overgenomen worden!
  • 31 uur
Wie ben jij

Jij bent een sprankelende receptioniste in hart en nieren. Je bent parttime beschikbaar.

Wat ga je doen

Als receptioniste / gastvrouw ga je aan de slag bij een bank in Zaandam. Je ontvangt gasten en voorziet hen van een lekkere kop koffie. Je begeleidt hen naar hun afspraak. Daarnaast zorg je dat de ontvangstruimte in orde is.

  • Jouw werkdagen- en tijden zijn op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.00 - 17.30 uur en donderdagochtend van 8.00 - 12.30 uur.
Waar ga je werken

Bij een bank in Zaandam.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ hoor

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Zaandam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Martine van Sebille
Tel: 06-10723437
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:568969
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook