Wij zijn op zoek naar

Handyman Arnhem

Wil je in of rond de vakantieperiode werken maar ook nog genieten van de nazomer? Dat komt goed uit! Voor het Kadaster in Arnhem zoeken wij voor 2 periodes een handyman! Laat de naam handyman jou nietafschrikken, want ook handy women zijn meer dan welkom om te reageren op deze vacature. Wil je weten hoe je via ons facilitaire ervaring kunt opdoen als handyman? Lees nu verder!

Wat bieden wij jou
  • Een passend salaris dat we samen afstemmen
  • 15 t/m 29 Augustus 19 t/m 26 September
  • Opties tot live en digitale trainingen
  • Reiskosten en vakantiegeld
  • Een afwisselende functie
  • Een kans om ervaring als handyman op te doen
Wie ben jij

Jij kan van nature niet goed stil zitten en ziet altijd wel iets dat je kunt doen. Die proactieve houding kenmerkt jou als handyman en zorgt ervoor dat iedereen snel op je gesteld is. Flexibel is jouw tweede naam want jij past je aan naar hoe de dag loopt. Als de slagboom kapot gaat raak jij niet in de stress, maar kan je ad hoc en adequaat hierop inspelen. Met de computer kan jij goed overweg. Alsje het systeem nog niet kent, dan ben je er snel in thuis.

Wat ga je doen

Jij gaat elke dag laten zien waarom een handyman onmisbaar is voor elke organisatie! Voordat iemand kan klagen over het printpapier dat op is heb jij het al aangevuld. Als het lampje in de tl buis begint te knipperen regel jij dat er een nieuwe in komt en ook de koffiemachines komen nooit zonder bonen met jou in de buurt! Kortom; je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Niks is zo belangrijk als een prettige werkomgeving en als handyman weet jij daar alles van! Als er leveranciers of monteurs op locatie komen, wijs jij hen de weg en sta jij ze bij indien nodig. Bovendien zorg jij dat in deze dagelijkse drukte alles ook goed in de computer wordt vastgelegd en bijgehouden. De eerste periode (15 tot en met 29 augustus) werk je van 07.00 tot 12.00 uur. Genoeg tijd om ’s middags nog met een drankje in de zon te zitten dus! De tweede periode (19 tot en met 26 september) werk je van 07.00 tot 14.30 uur. Ook daar kan je dus nog van de namiddagzon genieten!
Hierna heb jij voldoende ervaring opgedaan om door te kunnen stromen in een andere mooie facilitaire functie.

Waar ga je werken

Misschien ken je nog wel de ruzies over niet goed staande schuttingen bij de rijdende rechter?! Nou, in dat geval hebben we het Kadaster nodig. Het Kadaster registreert van al het vastgoed in Nederland wie welke rechten heeft. Net als bij het werk van een handyman, merken we het pas als het werk niet (goed) wordt gedaan! Het mooi gelegen kantoor in Arnhem heeft een eigen parkeerplaats en is ook met het openbaar vervoer bereikbaar.

Sollicitatie

Ben jij klaar om deze klus te klaren of wil je meer weten? Neem contact
op en we kijken wat er mogelijk is!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Arnhem

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:541879
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook