Wij zijn op zoek naar

Host in Amsterdam

Hey jij! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij je elke dag het verschil mag maken voor gasten? Komt dat even goed uit. Wij zoeken namelijk een host bij een gaaf bedrijf in Amsterdam op de Zuidas. De functie van host is een mix van hospitality en facility taken. Meer weten? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • 32-40 uur
  • Op de zuidas!
  • 25 vakantiedagen (naar rato) en 8,33% vakantiegeld
  • Elke dag de verwachtingen van de gast overtreffen
  • Gave online en fysieke training volgen bij SPARQ!
Wie ben jij

Als host heb je een warme persoonlijkheid en gaat contact met mensen je goed af. Je bent sociaal en legt makkelijk contact met gasten en medewerkers. Op die manier kan je goed inschatten wat zij verwachten (uiteraard probeer je dit vervolgens te overtreffen ;-) )

Door jouw proactieve houding als host zie je snel wat er moet gebeuren en ben je goed in staat dit zelf op te pakken. Wij noemen dit ook wel een 'facilitair zintuig'. Verder ben jij flexibel in je houding omdat elke dag anders is.

Last but not least: je spreekt vloeiend Nederands en kan je redden in het Engels.

Wat ga je doen

Jij gaat ervoor zorgen dat alle gasten de beste ervaring krijgen tijdens hun bezoek! Je hebt als host een sociale en een signalerende rol. Gedurende de dag loop je veel facilitaire rondes door het gebouw. Hierdoor (en door interactie met de gasten) zie jij wat er moet gebeuren en gaat hier vervolgens mee aan de slag.

Als host zorg jij dat de verblijf- en vergaderruimtes naar behoeften en verwachtingen van de gasten zijn en ook beheer jij de werkplekken van de medewerkers op locatie. Zo houd jij dus in de gaten of iedereen op een gezonde en veilige manier kan werken. Verder doe jij voorraarbeheer, eventuele bestellingen en ad hoc werkzaamheden die op je pad komen.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een gaaf bedrijf in Amsterdam op de Zuidas.

Sollicitatie

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct of stuur een mail naar recruitment@sparq.nl!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:572816
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook