Wij zijn op zoek naar

Leaseauto zoekt gastvrije facilitair medewerker Amsterdam- Utrecht

Ben jij van nature gastvrij en beschik jij over een facilitair zintuig? Komt dat even goed uit! Wij zoeken namelijk een receptionist en facilitair medewerker in 1! Met onze leaseauto werk jij op verschillende locaties en is dus geen dag hetzelfde! Meer weten over de functie van receptionist en facilitair medewerker? Scroll snel verder!

Wat bieden wij jou
 • 24-32 uur per week
 • € 2200,00 -€ 2400,00 obv 40 uur
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Fysieke en digitale trainingen volgen via SPARQ
 • Afwisseling in functie en werkplek!
Wie ben jij

Jij bent flexibel ingesteld en stressbestendig. Dat is belangrijk omdat je de ene dag aan het werk bent als facilitair medewerker, terwijl jij de volgende dag wordt ingezet als receptionist. Je hebt dus niet alleen afwisseling in functie, maar ook in werkplek!

Als facilitair medewerker is het belangrijk dat jij een dienstverlenende instelling hebt. Je wilt graag helpen en ziet ook snel wat er moet gebeuren. Wij noemen dit een facilitair zintuig! Als jij ziet dat de koffiemachine hapert, heb jij er al naar gekeken voordat deze kapot gaat! Onze facilitair medewerker heeft een echte hands-on mentaliteit.

In een werkdag van een receptioniste is het cruciaal dat jij gastvrij bent. Iedere bezoeker of beller wil jij warm ontvangen en helpen. Dit kan jij zowel in vloeiend Nederlands als Engels. Je werkt met verschillende systemen dus het is ook belangrijk dat je computervaardig bent. Kortom: ook als receptionist is deze hands-on mentaliteit belangrijk!

 • Flexibel in functie en werkplek
 • Stressbestendig
 • Facilitair zintuig en dienstverlenende instelling
 • Gastvrij en computervaardig
 • Hands-on mentaliteit
Wat ga je doen

Jij gaat elke dag het verschil maken bij onze SPARQ klanten! De ene dag werk je als facilitair medewerker bij de PI in Zaanstad terwijl je de volgende dag als receptionist bij Walt Disney werkt. Deze functie is in alle opzichten dus afwisselend en je krijgt geen kans om je te vervelen. Gelukkig regelen wij een leaseauto voor je in deze functie, zodat je overal altijd makkelijk en snel kunt komen!

Als facilitair medewerker start je vaak je werkdag met het openen van je mailbox en het FMIS systeem. Hier staan alle meldingen in waar je mee aan de slag moet. Je kijkt waar de meeste prioriteit ligt en gaat met de meldingen aan de slag. Dit kan varieren van meldingen van een defect tot reserveringen van vergaderruimtes die in een bepaalde opstelling moeten staan. Tussendoor doe je postverkzaamheden en loop je rondes door het gebouw. Zo zie je snel wat er moet gebeuren en tijdens deze gebouw rondes vul je direct pantry's en koffiemachines aan.

Een werkdag als receptionist is zeker net zo flexibel. Ook hier start je de dag met het openen van de mail en alle systemen. Je ontvangt alle bezoekers die het gebouw binnenkomen en maakt een praatje. De telefoon gaat geregeld en ook hier geef je bellers een warm welkom. Sommige vragen probeer jij telefonisch te beantwoorden en anders verbind je met de juiste persoon of afdeling door. Tussen de bedrijven door beantwoord jij mail en verzorg jij soms de postafhandeling.

Waar ga je werken

Je gaat bij meerdere locaties werken bij SPARQ. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: Walt Disney, Hogeschool voor de kunsten, PI in Zaanstad, Booking en Philips!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Amsterdam-duivendrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:566707
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook