Word jij onze nieuwste collega?

Vacature: Recruiter

Word je blij van mensen een leuke baan bezorgen? Heb je feeling met hospitality? 
Wauw, dan hebben wij een leuke baan voor jou! Een baan waar deze dingen samenkomen!

Als recruiter bij SPARQ help je mensen aan een leuke baan bij onze klanten. Hoe je dat doet? Je creëert een flexpool. Je schrijft vacatureteksten en speurt onze interne database, LinkedIn, Monsterboard en andere bronnen af naar geschikte kandidaten. Je schrijft vacatureteksten en zorgt dat deze online komen. Daarnaast bel je kandidaten die gesolliciteerd hebben voor een intake. Als recruiter doe je de eerste screening. Past de kandidaat bij SPARQ, dan nodig je hem of haar uit voor een sollicitatiegesprek.

Het is belangrijk dat je je kunt verplaatsen in de (persoonlijke) situaties van je opdrachtgever en in die van je flexwerkers die een oplossingsgerichte houding van je vragen. Omdat werken bij SPARQ uitdagend is, is het belangrijk dat je tegen een stootje kunt, stressbestendig bent en je je hoofd koel houdt als er deadlines of stevige uitdagingen naderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de business, maar laat die los als je ’s avonds naar huis gaat.

Waar werk je?

Waar eigenlijk niet? Jij werkt waar je je laptop openklapt. Meestal is dat in Utrecht, jouw thuisbasis. En komt het een keer beter uit om een dagje thuis te werken? Geen enkel probleem.

Met wie werk je samen?

Je werkt in een team van vier recruiters. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het landelijke recruitment van SPARQ, dit bestaat uit de werving van receptionistes, facilitair medewerkers, gastvrouwen & gastheren en facilitair coördinatoren.

Daarnaast heb je veel contact met consultants en sitemanagers van de klant of klanten in de regio waarvoor jij werft. De consultant of sitemanager is degene bij wie jouw kandidaten uiteindelijk op gesprek gaan, dus het is belangrijk dat je precies weet wie hij of zij zoekt voor een bepaalde functie.

Je past goed bij onze organisatie, als je nieuwsgierig en kritisch bent! We zijn een bedrijf met gezamenlijke passie voor gastvrijheid. Daar werken we met z’n allen hard aan, jij ook. We begrijpen dat je samen het beste resultaat behaalt!

Dit bieden we jou:

 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen SPARQ en Randstad Groep Nederland
 • Goede mobiliteitsregeling en laptop
 • Een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2307,- en € 3709- (afhankelijk van je werkervaring) op basis van een 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • Choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • Een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan de Randstad aandelenregeling

Dit ben jij:

 • Creatief en met lef: in een krappe arbeidsmarkt weet je op verrassende manieren toch de juiste flexwerkers te vinden
 • Aangename en overtuigende gesprekspartner, zowel voor sollicitanten als voor de consultants
 • In staat om het overzicht te behouden als je met meerdere kandidaten en vacatures tegelijkertijd bezig bent
 • Sterk in plannen en prioriteiten stellen
 • Stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in
 • Hbo-niveau en liefst enige recruitment ervaring
 • Je voelt je thuis in de hospitality en de facilitaire branche

Waarom SPARQ?

SPARQ valt onder de Randstad Groep. Dit biedt jou als recruiter interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Recruiter van SPARQ aan het woord:

"Als recruiter ben je ambassadeur voor SPARQ! Met veel passie en overtuiging zoek en spreek ik kandidaten voor de hospitality en facility branche. Je hebt hierbij veel contact met je collega`s. We werken in een hecht team: betrokken en iedereen staat voor elkaar klaar. Met elke kandidaat die ik spreek denk ik mee: welke vacature past nou echt het beste bij je? Het is zo fijn om dagelijks weer een aantal kandidaten van een baan te voorzien! Dat is toch een cadeautje!"

Als medewerker van SPARQ maak jij het verschil. Hospitality én vakmanschap zitten verankerd in jouw DNA, net als jouw passie voor de hospitality en facilitaire branche. Je kunt commercieel denken en communiceren op verschillende niveaus. Je bent klantvriendelijk, collegiaal en loyaal. Je houdt het belang van SPARQ steeds goed voor ogen. Maar je bent ook iemand verbindt en die onderlinge verbanden koestert.

Leuk hè?

Ben jij nou ook zo enthousiast over deze functie en wil je graag aan de slag als Recruiter bij ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar marcelle.stiens@randstadgroep.nl

Wij zien uit naar jouw reactie!