Werken bij een penitentiaire inrichting

Werken bij PI Zaanstad

Ben je op zoek naar facilitaire werkzaamheden in een bijzondere omgeving? Bij PI Zaanstad is geen dag hetzelfde. PI Zaanstad is een Nederlands justitieel complex in Westzaan. Deze penitentiaire inrichting biedt plaats aan meer dan duizend justitiabelen, waaronder ook gedetineerde psychiatrische patiënten. Voor hen is er speciale zorg in een inpandige kliniek, het Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PCC). 

Handyman/ facilitair medewerker bij PI Zaanstad
Als handyman / facilitair medewerker werk je in een klein team dat wordt aangestuurd door een voorman. De taken zijn divers en rouleren binnen het team. Je voert o.a. licht onderhoud uit, loopt facilitaire rondes en verzorgt bijvoorbeeld onderhoud van de computers aan de hand van werkbonnen. Daarnaast begeleid je monteurs en leveranciers door het pand en houd je de wacht tijdens hun werkzaamheden. Of dat nou het vervangen van een lamp is, het vervangen van een televisie, of het aansluiten van een computer, iedereen weet jou te vinden als er iets gefixt moet worden!

Servicedesk medewerker bij PI Zaanstad
Bij de servicedesk werk je in een zelfsturend team met een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Je bent voornamelijk het aanspreekpunt voor facilitaire processen en het meldpunt voor bestellingen, storingen, defecten en klachten. Daarnaast speel je ook een adviserende rol bij eenvoudige problemen. Bij de rol van servicedesk medewerker komt ook een stukje administratie kijken. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het registreren en rapporteren van alle facilitaire informatie en bewaakt vervolgens de voortgang van deze informatie.

Omdat je werkt met gedetineerden is het belangrijk dat je altijd op je veiligheid let en dat je om kunt gaan met stressvolle situaties. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of deze aan te kunnen vragen.

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden

  • Een bruto salaris vanaf 10,50 euro per uur
  • 8,3% vakantiegeld
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via SPARQ
  • Een afwisselende functie
  • Werken in een niet-alledaagse werkomgeving

 

Wil jij werken bij PI Zaanstad?

Schrijf je vrijblijvend in vio ons online inschrijfformulier!