Werken bij één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland

Werken bij Rabobank

Heb je altijd al willen werken bij een groot bedrijf met internationale bezoekers? Dan is werken bij Rabobank echt iets voor jou! Rabobank kent in Nederland veel vestigingen, hierdoor is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt! Liever op het hoofdkantoor in Utrecht aan de slag? Ook dat kan via SPARQ!

Ontvangst werkzaamheden
Als gastheer of gastvrouw zorg je ervoor dat iedere gast een warm welkom en afscheid krijgt. Als  gastvrouw of gastheer ontvang je jouw gasten met een grote glimlach en zorg je ervoor dat ze comfortabel kunnen wachten op hun afspraak. Maak bijvoorbeeld een lekker kopje koffie voor ze klaar of vraag of ze iets te lezen willen.

VIP services
Binnen Rabobank kun je aan de slag gaan binnen het team VIP services. Dit team bestaat uit een kleine groep specialisten die verantwoordelijk zijn voor serviceverlening ten behoeve van de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen, Directie, Onder Directie en hun interne en externe gasten en relaties. Deze serviceverlening bestaat onder andere uit het beheren van reserveringen en vergaderzalen, het ontvangen en begeleiden van gasten en het verzorgen van de catering tijdens de lunch, het diner, vergaderingen, borrels en evenementen.

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen €10,00 en €11,00

  • 24 vakantiedagen naar rato

  • 8% vakantiegeld

  • Mogelijkheid om leerzame trainingen te volgen

  • Flexibiliteit

  • Van nature een top gastheer/gastvrouw

Wil jij werken bij Rabobank?

Schrijf je vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier!