Het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland

Werken bij Vitens

Vind jij schoon en veilig water belangrijk? Dan is werken bij Vitens iets voor jou! Vitens is namelijk het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Ze winnen, zuiveren en leveren drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Hoe ze dat doen? Door de bronnen schoon te krijgen en schoon te houden. Ruim 1400 Vitensers zetten zich dagelijks in om kraanwater van topkwaliteit te leveren. Vitens heeft vijf locaties door heel Nederland. Ze zijn te vinden in Zwolle, Arnhem, Leeuwarden, Utrecht en Almere. 

Receptioniste bij Vitens
Bij SPARQ verzorgen we de vaste receptie op het hoofdkantoor in Zwolle. Dit is dan ook het domein van jou en je collega-receptionistes. Daarnaast verzorg je voor een aantal andere locaties de receptie op afstand met behulp van een webcam. Of jouw gasten nou bellen of langskomen, jij zorgt ervoor dat iedereen een warm welkom krijgt. Daarnaast kun je je bezighouden met lichte administratieve werkzaamheden.

Jij bent het visitekaartje!
Bij Vitens ben je als receptioniste het visitekaartje van het bedrijf. Je maakt gemakkelijk een praatje met bezoekers, leveranciers en medewerkers en bent van nature enthousiast en geïnteresseerd. Je voelt je niet gebonden aan je receptie en loopt regelmatig een rondje om te checken of je nog iets kunt betekenen voor je gasten. Je hebt oog voor detail en vind het leuk om je gasten in de watten te leggen door een kopje koffie, thee of water te verzorgen uit de koffie/waterbar.

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris van €12,00 bruto per uur (conform de CAO).

  • 24 vakantiedagen naar rato

  • 8% vakantiegeld

  • Aanbod van verschillende trainingen via SPARQ.

  • Fijne collega’s

  • Iedere twee uur een andere werkomgeving (balie, receptie op afstand, waterbar)

Wil jij werken bij Vitens?

Schrijf je vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier!