Wij zijn op zoek naar

Oproep gastvrouw Rabobank

Ben jij een geboren gastvrouw of gastheer en op zoek naar een flexibele (bij)baan? Bekijk dan even deze vacature. Voor de Rabobank in Utrecht zoeken wij namelijk een flexibele gastvrouw of gastheer die ons team komt versterken. Ideaal om wekelijks te werken naast je eigen bedrijf, studie of hobby! Meer weten? Scroll snel door want wie weet ben jij de gastvrouw of gastheer die wij zoeken!

Wat bieden wij jou
  • Vanaf € 12,40
  • 25 vakantiedagen (naar rato) en 8,33% vakantiegeld
  • Rabobank Utrecht (naast het station)
  • Werken in een leuk, groot team!
  • Diensten tussen 07.00 en 19.00 uur
  • Bruto uurloon excl. vakantiegeld & -dagen
Wie ben jij

Jouw luisterend oor, vriendelijkheid en fijne uitstraling komen goed van pas in deze rol als gastvrouw of gastheer. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, sta jij de bezoekers ook gemakkelijk in het Engels te woord.

Verder ben jij bekend met de computer. Je hoeft geen ICT ster te zijn hoor ;-) Je moet alleen wel een goede basis van jezelf hebben. De rest leren wij je!

  • Je bent elke week minimaal 2 dagen/ 10 uur beschikbaar. Op basis van jouw beschikbaarheid gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om vast of flexibel aan de slag te gaan als gastvrouw of gastheer!
Wat ga je doen

Jij zorgt voor een warm ontvangst voor bezoekers en collega's. Daar hoort ook een kop koffie of thee bij.Je maakt pasjes aan, geeft bezoekers terugkoppeling en maakt soms een praatje. Heeft iemand vragen? Daarvoor kunnen bezoekers of collega's altijd bij jou terecht!

Als gastvrouw ben jij dus het visitekaartje en tevens vraagvaak. Leuk he?

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag als gastvrouw of gastheer bij het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Misschien ken je die grote torens wel naast het station in Utrecht? Vanaf het station loop je er in een paar minuten heen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw.

Sollicitatie

Kan jij niet meer wachten om te beginnen? Dat begrijpen we! Solliciteer snel via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06 - 23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:575067
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook