SPARQ Horeca Uitzendbureau

Over ons

Over ons

Voor service gerichte professionals zijn SPARQ & Mailprofs de snelste toegang naar uitdagende banen bij gerenommeerde multinationals en lokale opdrachtgevers door effectief, betrouwbaar en professioneel recruitment. Je krijgt tenslotte nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Welkom bij SPARQ & Mailprofs!

SPARQ & Mailprofs werken vanuit eigen kantoren in de vier grote steden. Daarnaast maken wij gebruik van het vestigingsnetwerk van Tempo-Team. Hierdoor garanderen wij een landelijke dekking en zijn we voor u altijd dichtbij.

Trots op onze klanten

We zijn trots op onze klanten. Onze mensen werken voor vele gerenommeerde multinationals, bekende advocatenkantoren en luxe banken door het hele land. Het begeleiden van gasten voor een board of directors is daarbij aan de orde van de dag.


Trots op onze mensen

SPARQ & Mailprofs werkt uitsluitend met service gerichte professionals. Van hostess en receptioniste tot front office manager, bij SPARQ & Mailprofs staat ieder voor excellente gastbeleving. Daarbij staat persoonlijke ontwikkeling centraal en werken we met elkaar aan een continue optimale gastbeleving. Onze Sparq’ers en Mailprof'fers zijn daar trots op, en wij natuurlijk ook!
Over ons