Wij zijn op zoek naar

Part-time receptionistes in de regio Amsterdam

Ben jij in voor een functie met afwisseling, waar geen dag hetzelfde is? En ga jij graag de uitdaging aan om voor verschillende bedrijven in de regio te werken? Jouw glimlach en gastvrijheid zijn het visitekaartje van de receptie? Dat kan nu als receptioniste bij verschillende mooie bedrijven in de regio Amsterdam! Scrol gauw naar beneden om meer informatie te krijgen over jouw nieuwe baan.

Wat bieden wij jou
 • € 11,50 - € 12,50
 • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
 • Minimaal één en maximaal drie dagen per week
 • Auto reiskosten of ov vergoeding
 • Dynamische en online trainingen via SPARQ
 • Veel verschillende, leuke en gezellige collega's
Wie ben jij

Per direct zoeken we jou als visitekaartje voor verschillende locaties in de bruisende regio Amsterdam. Jij weet hoe je zorgt voor een warm en persoonlijk ontvangst, en maakt er een echte beleving van! Jij ademt gastvrijheid!
Omdat je een studie volgt, een eigen bedrijf hebt of als ZZP’er werkt, kun je dit werk prima combineren.

 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt ruime ervaring met MS Office
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Je bent flexibel inzetbaar 8 tot 24 uur per week & minimaal 3 dagen per week beschikbaar
 • Jij bent enthousiast om op meerdere locaties aan de slag te gaan
Wat ga je doen

Jouw toffe job als pool receptioniste is iedere week weer anders. Op maandag ga naar een internationaal bedrijf, op de bruisende Zuidas. Een werkplek waar veel buitenlandse bezoekers komen. Woensdag ontvang je de gasten van een accountantskantoor. Die komen voor een vergadering. Je geeft ze een warm welkom en biedt iets te drinken aan. Je begeleidt de gasten naar de vergaderzaal. Donderdag ben je in hartje Amsterdam bij een IT-bedrijf en beheer je de telefooncentrale en verwerk je de e-mails. Op vrijdag ga je naar een locatie in Diemen. Wegens de vakantie van een collega is jouw hulp daar nodig.

 • Je zorgt voor een gastvrij ontvangst van de bezoekers en collega's
Waar ga je werken

Met je auto, ov of fiets bereik jij jouw nieuwe werkplek. Bij verschillende relaties van ons in de regio Amsterdam. Het gaat om een flexibele baan!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Solliciteer direct door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempoteam komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Denise Keyner
Tel: 06 - 83497043
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:507839282
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook