Wij zijn op zoek naar

Pool Receptionist m/v regio Alkmaar - Hoorn - Zaandam - Zaanstad

Ben jij op zoek naar een functie waar geen dag hetzelfde is? En vind jij het leuk om als receptionist op verschillende locaties te werken?

Wat bieden wij jou
  • € 11 - € 12 bruto per uur
  • Trainingen en cursussen volgen via SPARQ
  • Flexibel werken
Wie ben jij
  • een stralende receptionist met ruime werkervaring in de zakelijke dienstverlening
  • flexibel inzetbaar
  • enthousiast om op diverse locaties aan de slag te gaan
  • in bezit van auto vanwege reisafstanden en bereikbaarheid locaties
Wat ga je doen

Benieuwd hoe een week van een pool receptionist eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

Op maandag werk je in de middag bij een locatie in Alkmaar. Het is een locatie waar geen dag hetzelfde is en waar veel gebeurt. Je ontvangt vandaag een aantal gasten die voor een vergadering komen. Je voorziet ze van een kop koffie en begeleidt ze naar de vergaderzaal. Verder beheer je de telefooncentrale en verwerk je de mail.

Op donderdag werk je bij een bedrijf in Hoorn. Bij dit bedrijf ontvang je bezoekers, bestel je de lunch en houd je de ontvangstruimte en keuken netjes.

Op vrijdag ga je naar een locatie in Zaandam. Wegens de vakantie van een collega is jouw hulp daar nodig vandaag. Het ontvangst is het meest belangrijke op deze locatie. Je begroet elke bezoekers enthousiast en voorziet hen van een bezoekerspas.

  • Op maandag werk je in de middag bij een locatie in Alkmaar. Het is een locatie waar geen dag hetzelfde is en waar veel gebeurt. Je ontvangt vandaag een aantal gasten die voor een vergadering komen. Je voorziet ze van een kop koffie en begeleidt ze na
  • Op donderdag werk je bij een bedrijf in Hoorn. Bij dit bedrijf ontvang je bezoekers, bestel je de lunch en houd je de ontvangstruimte en keuken netjes.
  • Op vrijdag ga je naar een locatie in Zaandam. Wegens de vakantie van een collega is jouw hulp daar nodig vandaag. Het ontvangst is het meest belangrijke op deze locatie. Je begroet elke bezoekers enthousiast en voorziet hen van een bezoekerspas.
Waar ga je werken

Het gaat om een flexibele baan die ideaal te combineren is met bijvoorbeeld je studie, je werk als Zzp’er of vrijwilligerswerk! Werken op basis van jouw eigen beschikbaarheid. Je komt op diverse locaties te werken in de regio Alkmaar - Hoorn - Zaandam - Zaanstad. Het zijn bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening.

Vragen over deze vacature of functie? Telefonisch ben ik bereikbaar van woensdag t/m vrijdag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Alkmaar

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nonja Voorhaar
Tel: 0622422325
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:443387166
Solliciteren

Anderen bekeken ook