Wij zijn op zoek naar

Receptioniste in Amsterdam-Zuid

Werken op mooie en gezellige plek? Daar kunnen wij voor zorgen! Voor Vesteda een woningbelegger in Amsterdam-Zuid zoeken wij een spontane en representatieve receptioniste!

Wat bieden wij jou
  • Tussen de € 2.088 en € 2.349 bruto per maand
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Dynamische job voor een duizendpoot
  • 3 tot 5 dagen per week voor 2/3 maanden
  • SPARQ heeft vele toffe jobs voor je na deze plek
  • Goed met OV te bereiken incl. reiskostenvergoeding
Wie ben jij

Niks is zo belangrijk als een goede eerste indruk, daar weet jij alles van! Je bent het visitekaartje van SPARQ & Vesteda dus vind het ook leuk om er zelf verzorgd uit te zien. Tussen alle bedrijven door handel je administratieve taken goed af. Je kan je prima redden met de computer. En je bent handig genoeg om met meer systemen tegelijk te kunnen werken.

Wat ga je doen

Je verwelkomt iedereen die het pand binnenkomt met een grote glimlach. Of je wel of niet druk bent met het bijhouden van de mailbox of net de telefoon moet opnemen, jij zorgt voor een optimaal ontvangst. Het maakt jou niet uit of het een belangrijke (internationale) klant is, de postbode of een leverancier. Iedereen krijgt een warm welkom en een lekker kopje koffie.

Waar ga je werken

Vesteda staat midden in de maatschappij. Belangrijke maatschappelijke thema’s als een goed functionerende woningmarkt en duurzaamheid raken de kern van haar werkterrein. Het pand in Amsterdam heeft hard een leuke enthousiaste receptioniste nodig!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur je cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen snel contact met je op! is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06-83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:540697
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook