Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Akerpoort Amsterdam, SPARQ

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag als ervaren receptioniste het visitekaartje zijn op deze bijzondere werkplek? Geef jij gasten graag een warm welkom? Zit hospitality in jouw DNA? Durf je de uitdaging op een geheel nieuwe receptiepost te starten? Dan is dit de ideale baan voor jou. Lees gauw verder om meer te weten te komen over jouw nieuwe baan. En wat we je te bieden hebben.

Wat bieden wij jou
  • € 2175-€ 2750 bruto per maand op basis van 40 uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • 5* hospitality service bieden
  • Flexibele uren in overleg tussen 07.30 - 18.00
  • Goed bereikbaar reiskostenvergoeding
  • Dynamische cursussen via SPARQ!
Wie ben jij

Jij bent een spontane en sprankelende receptioniste. Jij bent hét visitekaartje. Jij begrijpt dat echte verbinding tussen jouw en de klant de weg is naar hoge kwaliteit. Met jouw open houding en vriendelijke lach geef je iedere bezoeker het idee bijzonder te zijn. Jij bent sterk communicatief in het Nederlands en Engels. Spreek je ook een beetje Chinees? Dat is dan mooi meegenomen. Zo komt jouw talenknobbel goed van pas in deze toffe job! Herken jij jezelf? Lees dan verder!

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Jij bent van alle markten thuis. Je bent de rechterhand van de officemanager. Wanneer jij de telefoon hebt opgehangen kan het zomaar zijn dat je bloemen of een taxi gaat bestellen. Vergaderzalen reserveren, lichte administratieve werkzaamheden. Je hebt geen moeite om met de nationale of internationale bezoekers een gesprek te voeren. Jij draait je hand er niet voor om, je regelt het.

Waar ga je werken

Bij een automobielbedrijf Akerpoort, Amsterdam

Sollicitatie

Helemaal iets voor jou? Dat begrijpen we! Solliciteer direct! Je doet dat via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempoteam. Je sollicitatie komt op het platform van Tempo-team. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 - 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:552646
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook