Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Amsterdam

Als receptioniste kun je bij ons aan de slag als receptioniste als je houdt van afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Ga jij graag de uitdaging aan om voor verschillende bedrijven in de regio te werken? Jouw glimlach en gastvrijheid zijn het visitekaartje van de receptie. Dat kan nu als receptioniste bij verschillende mooie bedrijven in de regio Amsterdam! Scrol snel naar beneden om meer informatie te krijgen over deze toffe job.

Wat bieden wij jou
  • €12 - €13 bruto
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Minimaal twee dagen per week beschikbaar zijn
  • Auto reiskosten of ov vergoeding
  • Veel verschillende, leuke en gezellige collega's
  • Verschillende werkplekken in de regio Amsterdam
Wie ben jij

Jij bent een sprankelende receptioniste. Jij krijgt energie van het gastvrij ontvangen van bezoekers op verschillende plekken bij verschillende bedrijven. Volg je een studie? Heb je een eigen bedrijf of werk je als ZZP ' er? Daarmee kan je deze toffe job prima combineren. Jij kan zelf opgeven wanneer het jou uitkomt! Hoe fijn is dat.

  • Je hebt ruime ervaring met MS Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
  • Je bent flexibel inzetbaar 16 tot 40 uur per week waarvan je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent
Wat ga je doen

Jouw toffe job als pool receptioniste is iedere week weer anders. Op maandag ga je naar een internationaal bedrijf, op de bruisende Zuidas. Een werkplek waar veel buitenlandse bezoekers komen. Woensdag ontvang je de gasten van een accountantskantoor. Die komen voor een vergadering. Je geeft ze een warm welkom en biedt iets te drinken aan. Je begeleidt de gasten naar de vergaderzaal. Donderdag ben je in hartje Amsterdam bij een IT-bedrijf en beheer je de telefooncentrale en verwerk je de e-mails. Op vrijdag naar een locatie in Diemen. Wegens de vakantie van een collega is jouw hulp daar nodig.

Waar ga je werken

Als flexibele receptioniste werk je in de omgeving van Amsterdam, Hoofddorp en Amstelveen. Je geeft zelf aan - via ons planningssysteem - wanneer je beschikbaar bent. Jouw rooster ziet er elke week anders uit. Een flinke dosis flexibiliteit is daarom vereist!

  • Je zult eerst worden ingewerkt bij onze opdrachtgevers. Daarna  plannen wij je in op de verschillende diensten binnen de jouw opgegeven beschikbaarheid.
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur je cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen snel contact met je op! is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Martine van Sebille
Tel: 06-10723437
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:550488
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook