Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Amsterdam/Amstelveen/Hoofddorp

Geef jij gasten graag een warm welkom? Zit hospitality in jouw DNA? Wil je zelf de regie hebben over je uren? Dan is dit de ideale baan voor jou!
Lees dan snel verder wat wij wij je bieden!

Wat bieden wij jou
  • € 11,50 - € 12,50 bruto per uur
  • Dynamische en online trainingen via SPARQ
  • 25 vakantiedagen en 8,33 vakantiegeld
  • Afwisselend in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp
  • Zelf te bepalen van 8 tot en met 24 uur per week
  • In leuke teams stralen als gastvrouw
Wie ben jij

Jij bent een sprankelende dame of heer, die energie krijgt van het gastvrij ontvangen van bezoekers op verschillende locaties bij diverse bedrijven. Omdat je een studie volgt, een eigen bedrijf hebt of als ZZP’er werkt, kun je dit werk prima combineren. Het gaat namelijk om werken op oproepbasis.

  • Naast het feit dat je flexibel bent is het belangrijk dat je ervaring hebt als receptionist, bekend bent met MS Office en dat je de Engelse taal beheerst.
Wat ga je doen

Bij verschillende bedrijven in de regio Hoofddorp, Amsterdam en Amstelveen kun je aan de slag als receptionist. Je bent het visitekaartje van de organisatie! Als receptionist maak jij het verschil tijdens de ontvangst. Je verzorgt een warm welkom, zowel aan de telefoon als achter de receptie. Daarnaast houd je je bezig met licht administratieve taken en zorg je ervoor dat de omgeving van de front office er verzorgd uitziet. Jouw daadwerkelijke takenpakket wisselt per locatie.

Waar ga je werken

Wij zijn specialist op het gebied van hospitality, front office en facilitaire dienstverlening.
Dagelijks zijn SPARQ medewerkers het gezicht van toonaangevende bedrijven.
Als flexibele receptionist werk je bij twee of drie bedrijven in de omgeving van Amsterdam, Hoofddorp en Amstelveen. Je wordt ingezet bij onderbezetting. Wanneer je bent ingewerkt bij onze opdrachtgevers, plannen wij je in op de verschillende diensten. Je geeft zelf aan - via ons planningssysteem - wanneer je beschikbaar bent. Jouw rooster ziet er elke week anders uit. Een flinke dosis flexibiliteit is daarom vereist!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam-duivendrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Denise Keyner
Tel: 06-83497043
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:481530646
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook