Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Apeldoorn/Zwolle m/v

Wat bieden wij jou
  • € 11,- - € 12,- bruto per uur
  • Internationale en toonaangevende organisaties
  • Flexibel werken
  • 8,33% vakantiegeld
  • 24 vakantiedagen naar rato
Wie ben jij

Ben jij flexibel inzetbaar? Wil je voor verschillende organisaties werken en heb je ervaring als receptioniste?

  • een receptioniste die een aardig woordje over de grens spreekt. Dit omdat de kans groot is dat je op internationale locaties wordt ingezet waar met regelmaat Engels gesproken wordt.
  • enthousiast om aan de slag te gaan!
Wat ga je doen

Als receptioniste ben je het gezicht van onze klanten in de regio Apeldoorn. Hier zorg jij voor een onvergetelijke ontvangstbeleving van de gast! De functie is ideaal als je van afwisseling houdt. Geen dag is immers hetzelfde en je weet nooit wat de dag je brengt! Het is zeker ook een leuke functie als je leergierig, punctueel en enthousiast bent. Elke dag ziet er voor jou als receptioniste anders uit. De ene dag start je in de ochtend als gastvrouw bij een grote zakelijke klant waar de voertaal Engels is, terwijl je de dag erna de middag werkt bij een bedrijf waar je je voornamelijk bezighoudt met het beheer en het klaarzetten van de vergaderzalen. Wat deze functie als receptioniste zo aantrekkelijk maakt is dat jij via een app je basis beschikbaarheid aan ons doorgeeft. Verandert er iets in jouw beschikbaarheid? Dan kan je dat makkelijk via de app aan ons doorgeven. Op deze manier ziet de planning wanneer jij beschikbaar bent en weet jij ook wanneer je op welke locatie zit.

Waar ga je werken
  • Verschillende internationale organisaties in de regio

Interesse! Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Apeldoorn

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lieke Bruggink
Tel: 06-83082819
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:423422397
Solliciteren

Anderen bekeken ook