Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Astellas

Op zoek naar een leuke baan in Leiden als receptioniste? Gevonden! Midden op het Bio Science Park staat het futuristische kantoorgebouw van Astellas. Jij kunt hier vanaf 11 augustus aan de slag. In week 32,33 en 34 ga je één à twee dagen werken. Vanaf 12 september neem jij het werk over van een collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Wat bieden wij jou
  • € 11,50
  • Reiskosten OV volledig vergoed
  • 8,33% vakantiegeld 25 vakantiedagen naar rato
  • Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
  • 09.00-17.00
Wie ben jij

Hospitality is jouw tweede natuur. Het verzorgen van een warm welkom kunnen we aan jou met een gerust hart overlaten. Jij bent als receptioniste het aanspreekpunt voor de medewerkers van Astellas.

  • Jij hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift.
Wat ga je doen

Als receptioniste van Astellas heb jij verschillende taken. Het ene moment ben je druk met telefoontjes beantwoorden, het andere moment geef je onboarding rondes. Je maakt batches aan, reserveert meeting rooms en regelt de post afhandeling. Tussendoor vraagt een collega om een taxi te bestellen. Even nog wat kopiëren.. De dag vliegt zo voorbij! Dit alles doe je samen met jouw collega. Jouw rooster ziet er als volgt uit:

  • 11 ,12,17, 22 en 24 augustus: 09.00-17.00
  • Vanaf week 37, maandag 12 september, werk je van 09.00-17.00 op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Waar ga je werken

Jij gaat binnenkort als receptioniste aan de slag bij Astellas in Leiden! Astellas is een internationaal farmaceutisch bedrijf.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al bij dit bedrijf starten? Stuur dan snel je sollicitatie op door te drukken op de "Solliciteer" knop, of stuur je cv door naar recruitment@sparq.nl onder vermelding van deze vacature.

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Leiden

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264624
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:550261
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook