Wij zijn op zoek naar

Receptioniste bij Douwe Egberts in Amsterdam

Hey spin in het web! Wij hebben een leuke baan voor jou als receptioniste bij Douwe Egberts in het centrum van Amsterdam. Bij dit hoofdkantoor is er altijd reuring.
Je komt te werken in een klein maar fijn en gezellig team met leuke collega's. En er is ook een kans op overname! Kom meer te weten over jouw nieuwe baan, scrol snel naar beneden!

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,00 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld
  • drie dagen 21 uur wisselend rooster in overleg
  • Per direct starten tot eind september!
  • Alleen met OV te bereiken of fiets
Wie ben jij

Jij bent als receptioniste het eerste aanspreekpunt van al je collega's! Het werken in een internationale omgeving vind jij leuk. Snel schakelen is voor jou geen probleem en je bent een echte teamspeler. Organiseren, plannen en multitasking daar draai jij je hand niet voor om? Helemaal top!

Wat ga je doen

Bij deze gezellige receptiepost bij Douwe Egberts ga je aan de slag als receptioniste.
Je ontvangt de gasten, zoals alleen jij dat kunt met jouw flair. Je geeft badges uit en beheert de mailbox. En hoe leuk je gaat de de wereld van Barista ontdekken. Maar jij staat er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met je collega's.

Waar ga je werken

Jij gaat als receptioniste werken bij Douwe Egberts, in een internationale omgeving.

  • werktijden zijn van  07.00 uur tot 13.00 uur of van 11.00 uur tot 19.00 uur
  • Tijdelijke funtie tot eind september!
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Reageer direct via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat jij straks bij jouw sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar jij gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:547265
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook