Wij zijn op zoek naar

Receptioniste CRH Amsterdam, SPARQ

Welkom bij CRE in Amsterdam. Jij bent hier als receptioniste het visitekaartje van CRH. Aan jouw de taak om internationale gasten en collega's met een stralende glimlach te ontvangen. Ben jij die duizendpoot die in een gezellig team graag alles inzet voor het beste resultaat?
Scrol dan gauw naar beneden om te zien wat deze baan jou gaat bieden.

Wat bieden wij jou
  • € 12 tot € 14 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Afwisselende functie met veel persoonlijk contact!
  • 16 tot 30 uur
  • Opdracht voor 7 maanden, met kans voor overname
  • Leuke online trainingen via SPARQ
Wie ben jij

Jij bent als receptioniste het visitekaartje en zorgt er graag voor dat iedereen zich welkom voelt. Service verleen jij met jouw stralende glimlach! Jij bent van alle markten thuis. Als receptioniste heb jij ontzettend veel zin om voor langere tijd aan de slag te gaan in deze zelfstandige job. Jij red je niet zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands. Dat is voor jouw geen probleem.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van MS-Office
Wat ga je doen

Jij gaat iedere dag het verschil maken bij de klant! Dat is op zich natuurlijk al fantastisch! Maar, hoe ga je dat dan doen? Nou, je reserveert vergaderzalen, regelt de catering en helpt met de audio visulele middelen. Je verzorgt de administratieve afhandeling en bent een vraagbaak voor zowel collega’s als gasten. Je maakt graag deel uit van een “winning team”. Je draagt hier met jouw kwaliteiten als receptioniste/servicedeskmedewerker aan bij. Naast het ontvangst, aannemen, registeren en verwerken van verzoeken, storingen en meldingen is er nog meer te doen. Geen dag is hetzelfde!

Waar ga je werken

Je komt in een vast en hecht team terecht, er zijn twee werkplekken. Meestal sta jij met je gezelige collega's bij de balie boven daar is ook de ontvangstruimte voor gasten. Er staat een mooie bank en er kan een lekker kop koffie worden gedronken.

  • Werktijden zijn maandag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
  • Woensdag van 07:30 tot 17:30
Sollicitatie

Is deze baan als servicedesk medewerker is echt wat voor jou! Solliciteer gauw door op de knop 'Solliciteren' te drukken of stuur jouw cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature.

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 - 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:546195
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook