Wij zijn op zoek naar

Receptioniste De Lier

Ben jij een gastvrij persoon en zoek jij een baan voor de donderdagmiddag? Ben jij daarnaast ook flexibel inzetbaar bij ziekte en/of verlof? Start dan als receptioniste in De Lier bij dit bedrijf dat zich richt op duurzame landbouw!

Wat bieden wij jou
  • € 12,00-€ 13,00
  • Donderdagmiddag + 15 uur extra verdeeld
  • Donderdag 12.00-17.00 uur
  • 25 vakantiedagen naar rato 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Jij geeft gasten graag het gevoel dat ze welkom zijn. Hier ben jij van nature goed in. Of dat nu aan de telefoon of aan de balie is, jij laat een prettige eerste indruk achter. Dit lukt jou ook prima in het Engels. Daarnaast kun jij jouw kennis van Word , Excel en Outlook goed gebruiken tijdens het uitvoeren van de administratieve taken.

Wat ga je doen

De donderdagmiddagen wordt de balie met een glimlach door jou bemand. Het geeft jou energie dat jij er weer voor kunt zorgen dat iedereen zich welkom voelt door jouw ontvangst. Aan het einde van de dag is de administratie ook weer op orde en ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

  • Het ontvangen van gasten, leveranciers en monteurs;
  • Telefoonafhandeling;
  • Administratieve taken.
Waar ga je werken

Jij kunt per direct aan de slag als receptioniste bij dit bedrijf in De Lier. Jouw nieuwe werkplek is goed te bereiken met de auto, en je kunt er parkeren voor de deur!

Sollicitatie

Kun jij niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan meteen door op de knop "solliciteren" te klikken, of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur De lier

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:574890
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook