Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Deloitte

Welkom bij Deloitte op de Zuidas! Ben je toe aan een nieuwe toffe job waar je hospitality hart sneller van gaat kloppen? Werk jij in een hotel als reserveringsmedewerker? Ben jij op zoek naar een volgende stap buiten de hotellerie? Jij bent graag het visitekaartje als reserveringsmedewerker en als hostess bij ontvangsten? Je houdt van een hoog service niveau. Dan is dit jouw nieuwe baan! Wat bieden wij jou? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,00 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Start voor 7 maanden met kans op verlenging
  • Flexibel van 08.00 - 16.30 of 09.30 - 18.00
  • Reiskosten- vergoeding, alleen met OV te bereiken
  • Je kennis verbreden met trainingen van SPARQ!
Wie ben jij

Jij bent als hostess het visitekaartje van Deloitte. Je werkt graag samen met andere collega's in een team. Jij bent van alle markten thuis. Jij hebt ontzettend veel zin om voor langere tijd aan de slag te gaan in deze zelfstandige job. Service verleen jij met jouw stralende glimlach!

  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Jouw dag als reserveringsmedewerker/hostess begint de ene dag achter de reserveringsdesk. De andere keer ontvang je de gasten bij de Deloitte Greenhouse. Jij bent het aanspreekpunt voor de Deloittemedewerkers en hun gasten. Jij bent van alle markten thuis. Wanneer jij de telefoon hebt opgehangen kan het zomaar zijn dat je een vergaderruimte gaat boeken. Je hebt even overleg met de huismeester of de cateringmedewerkers. Jij draait je hand er niet voor om, je regelt het! Je hebt geen moeite om met de nationale of internationale bezoekers een gesprek te voeren. Je hebt uitstekende kennis van de Engels taal. Zo komt je talenknobbel hier goed van pas.

Waar ga je werken

Je komt via SPARQ bij CBRE te werken voor de klant Deloitte op de ''The Edge''.

  • Je bent het aanspreekpunt achter de reserveringsbalie
  • Of  live op de werkvloer bij de GreenHouse werkzaam  als hostess
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Solliciteer direct door op onderstaande knop te 'drukken', Wij nemen dan graag contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempoteam komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06-83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:552370
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook