Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Deloitte, SPARQ

Jij herkent je erin dat hospitality gaat om het maken van een beleving. Een belangrijke rol speelt in het maken van verbinding? Wanneer jij als hostess aan de balie staat, zal iedereen zich welkom voelen bij Deloitte in Amsterdam op de Zuidas. Daar zorg jij graag voor! Lijkt je dat leuk? Dan bieden wij jou deze mooie kans! Pak jij hem met beide handen aan?

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,00 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Flexibel van 08.00 - 16.30 of 09.30 - 18.00
  • Met OV bereikbaar, reisvergoeding
  • Start voor 7 maanden met kans op verlenging
  • Toffe job op de Zuidas
Wie ben jij

Jij bent een spontane en sprankelende receptioniste/hostess. Jij bent sterk communicatief in het Nederlands en Engels. Zo komt jouw talenknobbel goed van pas in deze toffe job! Met jouw open houding en vriendelijke lach geef je iedere bezoeker het idee bijzonder te zijn. Herken jij jezelf? Lees dan snel verder wat je echt moet beheersen!

  • Jij beheerst de Nederlandse en de Engelse taal zeer goed
Wat ga je doen

Jij zorgt voor een warm ontvangst voor de gasten van Deloitte. Jij maakt graag het verschil in iemand zijn dag. Gasten een warm welkom heten en met een glimlach weer laten vertrekken. Dat doe jij graag. Jij werkt graag op een fijne en inspirerende werkplek! Jij bent als hostess het visitekaartje van de receptie.

  • Je gaat via SPARQ bij CBRE werken bij Deloitte, ''The Edge'' op de Zuidas.
Waar ga je werken

Je komt via SPARQ bij CBRE te werken voor de klant Deloitte op de ''The Edge''

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Reageer direct via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat jij straks bij jouw sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar jij gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:552344
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook