Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Den Haag

In het centrum van Den Haag wacht per 1 oktober een leuke baan als receptioniste op jou! Je gaat voor drie maanden, drie dagen in de week aan de slag, met optie tot verlenging.

Wat bieden wij jou
  • € 11,50
  • Drie maanden met optie tot verlenging
  • Woensdag, donderdag, vrijdag 08.30-17.00
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Vergroot je kennis met gratis cursussen via SPARQ!
Wie ben jij

In de hoofdentree van het hoofdkantoor steel jij de show. Jij sprankelt als het visitekaartje, en weet iedereen een warm welkom te geven. Wat gastvrijheid is, hoeven we jou niet uit te leggen.

  • Jij hebt al ervaring in een receptiefunctie;
  • jij hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • enige flexibiliteit onderling bij ziekte, verlof en vakantie is gewenst.
Wat ga je doen

In de hoofdentree van het hoofdkantoor steel jij als receptioniste de show. Jij sprankelt als het visitekaartje, en weet iedereen een warm welkom te geven. Jij ontvangt en registreert de bezoekers met een lach. Tussendoor krijg je ook facilitaire meldingen binnen, jij bent het eerste aanspreekpunt. Het reserveren en controleren van de vergaderzalen behoort ook tot een van jouw taken. Ah, daar is de postbode! Tijd voor het verwerken van de in- en uitgaande post en pakketten. Ondertussen zorg je ervoor dat de front office er net zo netjes verzorgd uitziet als jijzelf. Je bent nog even bezig met het voorraadbeheer, de bestellingen van facilitaire middelen, en de dag zit er al weer op!

  • Werkdagen en tijden zijn de woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30-17.00.
Waar ga je werken

Jij bent binnenkort als receptioniste het visitekaartje van een organisatie in de transport en logistiek divisie. In het centrum van Den Haag gelegen, dat wordt lekker lunchen! Het is ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand van Den Haag Centraal.

Sollicitatie

Ben jij spontaan blij geworden van deze vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen! Dat kun je doen door op "solliciteren" te klikken, of je cv te mailen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij contacteren je zo snel mogelijk!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:555927
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook