Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Den Haag

Drie dagen per week beschikbaar? Dat kan bij ons gewoon. In Den Haag zijn wij op zoek een naar spontane receptioniste. Ben jij graag het visitekaartje van een leuke organisatie? Mooi! Dan kun jij voor langere tijd per direct aan de slag als receptioniste. Scrol gauw naar beneden en kom meer te weten over jouw nieuwe baan.

Wat bieden wij jou
  • € 14,00
  • 25 vakantiedagen naar rato 8,33 vakantiegeld
  • Maandag, dinsdag en donderdag
  • Reiskosten vergoeding
  • Gezellig in een leuk team
  • Dynamische en online trainingen via SPARQ
Wie ben jij

Jij maakt graag het verschil in iemand zijn dag. Als receptioniste geef jij de gasten een warm welkom. Zorgt ervoor dat ze met een glimlach weer vertrekken. Dat doe jij graag! Jij houdt van afwisseling. Jij bent het visitekaartje van de receptie.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Met jouw open houding en vriendelijke lach geef je iedere bezoeker het gevoel bijzonder te zijn. Je bent van alle markten thuis. Wanneer jij de telefoon hebt opgehangen, tik je een mailtje weg. Bied de gast een kop koffie aan, jij draait je hand er niet voor om. Jij doet je woordje net zo makkelijk in het Nederlands als het Engels. Zo komt je talenknobbel ook nog van pas.

Waar ga je werken

Bij de organisatie voor internationalisering in onderwijs in Den Haag!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur je cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen snel contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-team komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:551544
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook