Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Diemen, SPARQ

Welkom bij het allerleukste hoofdkantoor van Nederlands grootste werkgever! Jij kan op deze toffe plek minimaal één dag per week aan de slag. Wil je meer uren dat kan ook! Jij bent hier als receptioniste het visitekaartje. Je ontvangt alle gasten en collega's met jouw stralende glimlach. Dit doe jij samen in een fijn en gezellige team!
Lees snel verder! Zie wat deze baan jou gaat bieden.

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,00 per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • In overleg minimaal 8 uur per week maximaal 24
  • Dynamische job met gezellige collega' s
  • Reiskosten voor auto of OV goed bereikbaar
  • Verbeter jezelf met de cursussen op maat van SPARQ
Wie ben jij

Jij weet als geen ander wat het betekent om een gastvrouw te zijn. Jij hebt dit namelijk wel wat vaker gedaan! Jij vindt het leuk om service vanuit het hart te bieden. Jij ademt gastvrijheid. Jij hebt oog voor wat er allemaal moet gebeuren. Jij pakt dit op en regelt het. Jij bent als receptioniste/gastvrouw graag het visitekaartje van dit mooie bedrijf. Een bezoeker in het Engels te woord staan? Geen probleem, jou gaat dat met gemak af!

  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
Wat ga je doen

Jouw werkdag als gastvrouw begint! Je kleed je om in de flitsende bedrijfskleding. Je hebt bijgepraat met je collega's. Dan begint jouw dienst. Jij ontvangt collega's en gasten met een stralende glimlach. Geen enkele binnenkomst gaat aan jou voorbij. Veel contact met mensen? Zeker! Dat is één van de redenen dat het werken bij het allerleukste hoofdkantoor van Nederlands grootste werkgever zo dynamisch maakt. Je geeft badges uit en neemt deze weer in. Je houd een oogje in het zeil of het allemaal naar wens gaat bij het parkeren. Je loopt eens een rondje door de prachtige ontvangsthal. Je houd deze spic en span. Voor je het weet mag je alweer naar huis.

Waar ga je werken

Bij het allerleukste hoofdkantoor van Nederlands grootste werkgever! Super goed te bereiken met het ov naar station Diemen Zuid. Daar staat het pendelbusje voor je klaar die je voor de deur afzet bij je werkplek. Fijn! Vooral als het regent.
Ook heel goed met de auto te bereiken er zijn gratis parkeermogelijkheden.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur je cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen snel contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-team komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Diemen

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 - 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:553123
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook