Wij zijn op zoek naar

Receptioniste en/of facilitair medewerker HKU in Utrecht

Klinkt best verwarrend he? Werken als receptioniste en als facilitair medewerker bij de HKU in Utrecht! In de praktijk betekend dit dat je de ene dag werkt als receptioniste en de volgende dag als facilitair medewerker. Zo leer je het gebouw en de mensen goed kennen en je maakt snel je uren! Win win dus! Meer weten? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 12,00 - € 13,00 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld
  • Lekker dynamisch door de afwisseling
  • 25 vakantiedagen (naar rato) per jaar
  • Gratis digitale en fysieke trainingen bij SPARQ
  • Flexibel werken obv je eigen beschikbaarheid
Wie ben jij

Voor deze duo baan is het meest belangrijk dat jij dienstverlenend bent. Concreet betekend dit dat je ervaring in een functie hebt waarbij je met (interne) klanten te maken hebt.

Als facilitair medewerker is het niet alleen belangrijk dat je behulpzaam bent. Je moet ook wat handig zijn en oog voor detail hebben. Jij wordt immers de oren en ogen van het gebouw! Omdat je ook als receptioniste ingezet wordt, is het daarnaast ook belangrijk dat je representatief en gastvrij bent. Iedere bezoeker (van student, docent tot de postbode) moet zich namelijk welkom bij jou voelen.

Last but not least; je bent flexibel. Hiermee bedoelen we dat je soms een ochtend, soms een middag en soms een avond dienst moet werken. Ook zijn er soms weekend diensten.

Wat ga je doen

Als facilitair medewerker en receptioniste heb je een afwisselende werkweek. Terwijl de recepioniste een vaste werkplek heeft achter de balie, heeft de facilitair medewerker juist een dynamische werkplek door het hele gebouw. Kortom; een leuke afwisseling!

  • Als facilitair medewerker ben je de oren en ogen van het gebouw! Je loopt rondes in en om het gebouw en bent verantwoordelijk voor de uitgifte van sleutels/ gereedschap en AV materiaal. Ook klaarzetten van lokalen/ vergaderruimtes vallen onder jouw v
  • Als receptioniste bent je verantwoordelijk voor een warm ontvangst van alle bezoekers. Ook valt het opnemen en doorverbinden van telefoongesprekken en administratieve werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid.
Waar ga je werken

Bij de HKU in Utrecht. Een creatieve en dynamische omgeving met meerdere locaties in en om het centrum van Utrecht.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 0623186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:513196
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook