Wij zijn op zoek naar

Receptioniste in Maarssen, SPARQ

Jij herkent je erin dat hospitality gaat om het maken van een beleving. En een belangrijke rol speelt in het maken van verbinding? Wanneer jij als receptioniste aan de balie staat, zal iedereen zich welkom voelen, daar zorg jij graag voor! Dan bieden wij jou een mooie kans! Pak jij hem met beide handen aan?

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,00 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Dinsdag de hele dag en drie halve dagen in overleg
  • 08.30 - 17.30
  • Start 1 september in deze flexibele job
  • Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren
Wie ben jij

Jij bent een spontane en sprankelende receptioniste. Jij hebt de focus op samenwerking en weet verschillende partijen met elkaar te verbinden. Jij bent sterk communicatief. Met jouw open houding en vriendelijke lach geef je iedere bezoeker het idee bijzonder te zijn. Herken jij jezelf? Lees dan snel verder wat je echt moet beheersen voor deze toffe job!

  • Goede communicatieve vaardigheden van de Engelse taal
  • VOG in je bezit of bereid aan te vragen!
Wat ga je doen

Het warme welkom staat weer op de agenda! Vandaag straalt jouw glimlach weer achter de receptiebalie. Jij bent van alle markten thuis. Wanneer jij de telefoon hebt opgehangen. Tik je even een mailtje weg. Kan het zomaar zijn dat je bloemen een taart of cadeaus gaat bestellen. Help je collega's een handje mee. Loop je een rondje door het pand, ter ondersteuning BHV. Jij draait je hand er niet voor om, je regelt het. Je hebt geen moeite om met de nationale of internationale bezoekers een gesprek te voeren. Zo vliegt jouw dag als receptioniste snel voorbij.

Waar ga je werken

In een gaaf multitenant pand in Maarssen met eigen parkeergelegenheid

  • Mogelijkheid om vanaf 1 oktober voor onbepaalde tijd in het team in te stromen
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Solliciteer direct! Je doet dat via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-team. Je sollicitatie komt op het platform van Tempo-team. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Maarssen

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06 - 23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:551038
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook