Wij zijn op zoek naar

Receptioniste in Nijmegen

Jij zoekt een leuke baan achter de receptie? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Lees gauw meer over jouw baan als receptioniste bij een IT-hardware dienstverlener in Nijmegen.

Wat bieden wij jou
  • € 12,00 - € 12,50
  • 16 uur werk
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Vergroot je kennis met trainingen van SPARQ!
Wie ben jij

Jij bent dé teamplayer die graag het team van de receptie bij een IT-hardware dienstverlener in Nijmegen komt versterken! Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers jij uitstekend in woord en geschrift.

Wat ga je doen

De receptie waar jij gaat werken is een dynamische omgeving, waarin jij als visitekaartje van het bedrijf het bezoek gastvrij ontvangt. Jij zorgt dat elke gast gezien wordt en een warm welkom krijgt. Ook de interne medewerkers rekenen op jou als aanspreekpunt. Jij hebt een spilfunctie als het gaat om service verlenen. Voor allerlei, met name facilitaire, zaken komt men aan de receptie voor vragen en dienstverlening. Denk hierbij aan:

  • Ontvangen van poststukken en versturen van poststukken & pakketten
  • Bestellen kantoorartikelen, bloemen etc.
  • Uitgifte kantoorartikelen
Waar ga je werken

Bij een IT-hardware dienstverlener in Nijmegen. Zij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware: advies & voorbereiding, techniek & configuratie, logistiek & installatie en garantie & onderhoud.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Nijmegen

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06 10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:505842125
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook