Wij zijn op zoek naar

Receptioniste in Utrecht

Working 8.30 to 5 what a way to make a living! Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is deze vacature voor jou geschreven! Reis gauw mee naar beneden om meer te lezen over jouw nieuwe baan als receptioniste bij BCD Travel Nederland BV!

Wat bieden wij jou
  • 26 vrije dagen +6,5 compensatiedagen o.b.v. 40 uur
  • Goed bereikbaar! Zowel met auto als OV
  • € 12,00. Elk jaar middels beoordeling omhoog!
  • 08.30-17.00 of 08.30-13.00 13.00-17.00
  • Prachtige werkplek!
  • 20 of 40 uur werken
Wie ben jij

Een 08.30-17.00 baan als receptioniste is jouw ideaalplaatje. Maar het werken van halve dagen is ook mogelijk. Jij zet jouw glimlach graag in voor deze leuke functie als receptioniste bij BCD Travel Nederland BV. Jij hebt aandacht voor elke binnenkomende gast, en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ook per telefoon of mail. Gasten in het Engels te woord staan, gaat jou met gemak af! En ben jij in het bezit van een BHV-certificaat? Helemaal top! Zo niet, biedt BCD Travel jou graag de mogelijkheid om jou op te leiden tot BHV-er!

Wat ga je doen

Een eerste indruk maak je maar één keer. Als receptioniste bij deze marktleider in de reisindustrie, zul jij zorgen voor een onvergetelijk ontvangst van elke bezoeker. Ook aan de telefoon wordt iedereen gastvrij te woord gestaan door jou. Daarnaast regel jij de postverwerking en administratie taken ter ondersteuning van het facilitaire team. Een werkdag vliegt hier zo voorbij!

Waar ga je werken

Jouw nieuwe werkplek in Utrecht is goed te bereiken met de auto of het OV. Parkeren is er gratis en de tram en bus stoppen voor de deur. Vanaf het Centraal Station ben je er in 7 minuten. En wat is jouw werkomgeving bij BCD Travel Nederland BV prachtig! Het is in een grote hoge hal, heeft een metershoge moswand, een balie van marmerlook en mooie zitjes. De desk is verstelbaar dus je kan jouw werk als receptioniste ook staand uitvoeren. In de pauze geniet je van je lunch in de leuke binnentuin. Hier vindt je picnic tafels en fijne lunch en -koffietentjes.

Sollicitatie

Jij ziet jezelf al helemaal achter deze receptiebalie?! Wacht dan niet langer en reageer vliegensvlug! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur jouw cv naar recruitment@sparq.nl. Dan zorgen wij ervoor dat jij snel een reactie krijgt en hopelijk binnenkort kan beginnen bij deze leuke werkgever!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06 10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:517696558
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook